Primavista BI

Primavista avaa yrityksesi talous­ohjauksen solmut.

+

Primavista avaa taloushallinnon solmut

Kun johdon raportointi, tilanteen lähempi analysointi, budjetointi ja ennustaminen tai konsernitilinpäätös tai näihin liittyvät toimintaprosessit ovat kehittämisen kohteena, käänny puoleemme.

Primavista
+

Primavista ja 8 + 1 käytännön hyötyä

Tavoitteenamme on sisäisen sekä ulkoisen tehokkuuden parantaminen ja tuloksena liiketoiminnan parempi ohjattavuus ja ennustettavuus. Samalla järkeistetään olennaisesti talousosaston työskentelyä.

Ylivertainen ROI

Primavista-investoinnin takaisinmaksuaika on poikkeuksellisen lyhyt tuotteistetun käyttöönottoprosessin, ohjelmistoon sisältyvän ylläpito- ja hallintatyökalun sekä ennen muuta ohjelmiston toimintojen ansiosta. 

Liiketoiminnan tehokas ohjaus

Primavistan avulla luodaan liiketoiminnan ohjaukseen tehokas toimintamalli ja uusi, yhtenäinen työkalu raportointiin monipuolisine analysointi­mahdollisuuksineen, budjetointiin ja ennustamiseen sekä myös konsernilaskentaan. 

Johdon raportointi kristallinkirkkaaksi

Primavista tehostaa ohjausmahdollisuuksia luomalla läpinäkyvyyden organisaationne toimintaan ja kunkin yksikön tehokkuuteen. Monipuoliset analysointiominaisuudet lisäävät tehoa tilanteen lähempään analysointiin.

Talousosaston työn järkeistäminen

Primavistalla talousjohto pystyy vastaamaan kustannustehokkaasti ja nopeasti yritysjohdon monipuolisen informaation tarpeeseen sekä tiedon analysointi- ja esittämistarpeisiin: helpotetaan ja vähennetään merkittävästi työtaakkaa ja raivataan aikaa asioiden analysointiin.

Myynnin tehokas ohjaus

Primavistan monipuolisilla ominaisuuksilla ohjataan tarkkaan myynnin toimintaa sekä seurataan mm. myyjä-, asiakas- ja tuotekohtaisia tuloksia. Primavistalla toteutuu periaate: Täsmälleen sitä voidaan seurata mitä suunnitellaan – ja päinvastoin!

Projektien talouden hallinta

Primavistalla suunnitellaan projektien talous ja seurataan tarkasti suoritteiden määrien ja kustannusten toteutumista, koko elinkaaren ajalta riippumatta kalenterivuodesta.

Todistetut kustannussäästöt

Helposti päivitettävä järjestelmä on aina ajan tasalla. Ajan tasainen järjestelmä takaa, että saat aina halutessasi uusimmat toiminnallisuudet käyttöösi. Koska järjestelmä on helposti päivitettävä, saat uusimmat toiminnallisuudet todistetusti edullisesti.

Tehokas ohjelmistotuki

Yhteydenottoihin vastataan aina yhden työpäivän aikana. Tarjoamme paikallisen tuen, tarvittaessa myös kansainvälisesti saman tukipalvelun kautta. Asiakas­palvelumme on todistetusti toimiva ja kiitetty.

Huippuasiantuntijat käytössäsi

Proseduuri Oy on ketterä tiimi, jolla on vuosien kokemus erilaisista yrityksistä ja ratkaisuista. Me rakastamme haasteita ja niiden ratkaisemista. Kerro siis ideasi meille, niin toteutetaan se yhdessä.

+

Primavista BI asiakastarinat

Proseduuri Oy

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Jeevesistä tai opastusta jo käytössä olevaan Jeevesiisi? Kaipaatko lisätietoa Primavistasta? Lähetä viesti ja otamme sinuun pian yhteyttä – autamme mielellämme.

  (0)10 567 4370

Henkilöstön yhteystiedot