Proseduuri rokkaa ja loistaa!

Tarjoamme timanttisia asiantuntijapalveluita ja loisteliaita työkaluja tietojärjestelmien hyödyntämisessä liiketoiminnan kehittämiseksi. Tiedämme parhaat keinot tietojärjestelmien hyödyntämiseen vuosikymmenten kokemuksella.

+

Proseduurin tähtitarina – estradille loistelias Jeeves ERP, Haulbag ERP ja Primavista taloudenohjaus

Proseduurin tähtitarina alkoi noin kaksikymmentä vuotta sitten. Proseduurin primus motor ja toimitusjohtaja Sampo Karjalainen sai kipinän yrittäjyyteen toimittuaan ensiksi 15 vuotta sivutoimisena yrittäjänä ennen päätoimisen yrittäjän saappaisiin astumista. Proseduuri-nimi resonoi jo 2000-luvun alussa, joten vaikka Proseduuri Oy on itsessään ollut reilut viisi vuotta, niin toiminimi juontaa juurensa tuonne parinkymmenen vuoden taakse. Sampo aloitti nimittäin sivutoimisena yrittäjänä tammikuussa vuonna 2000.

Sampolla on yrittäjyyden lisäksi vankka tausta asiantuntijaorganisaatioissa sekä konsultoinnista että projekteista, kuin myös liiketoiminnankehittämisestä, tiimien johtamisesta ja myynnistä & markkinoinnista. Kokemuksen kattavasta paletista löytyy kokemusta niin kotimaisilta kuin kansaivälisiltäkin pelikentiltä.

Jeeves ERP on taivaltanut yhdessä Sampon työuralla pitkän matkan kohdaten muun muassa yritysfuusion ja konsultointiyrityksen myyymisen Yhdysvaltoihin. Sampo työskentelikin aikaisemmin eräässä yrityksessä pitkään myynti- ja markkinointijohtana, jossa hänen vastuullaan oli maailmanluokan ERP-järjestelmä – Jeeves ERP. Sampo havaitsi järjestelmän valtaisan potentiaalin jo tuolloin. Jeeves on helposti integroitavissa muihin asiakkaan järjestelmiin. Hänellä oli kristallinkirkkaana visio siitä, että Jeeves on dynaaminen ERP-järjestelmä, joka on helposti muokattavissa asiakkaan toimintaan. Se on helposti räätälöitävä ja päivitettävä. Kun elämä soi mahdollisuuden ostaa Jeeves-liiketoiminta itselleen, Sampo tarttui rohkeasti tilaisuuteen. Ja kas, näin liiketoiminta pärähti käyntiin. Tuolloin elettiin vuotta 2015.

Proseduuri on taivaltanut määrätietoisesti ja tällä taipaleella on aina ollut mukana pakattuna repussa eväitä kasvuun. Nälän kurniessa onkin pöytä ollut kauniisti katettuna ja tarjonnut maukkaita herkkupaloja. Kasvua onkin kertynyt usean yrityskaupan myötä. Vuonna 2020 Jeeves ERPin kaveriksi estradille astui Primavista-ohjelmisto, joka tukee talouden raportointia – ja ennen kaikkea suunnittelua sekä budjetointia. Primavistalla hoidat sukkelasti myös konsernitilinpäätöksen.

Primavista on täysin kotimainen ja sillä on kolmenkymmenen vuoden loistelias historia. Huipputiimimme piinkovan ammattitaidon ja liekehtivän intohimon ansioista Primavista kehittyy ja pysyy ajan hermoilla talouden skarpissa maailmassa. Tällä ohjelmistolla edessä on timanttinen tulevaisuus!

Proseduurin tähtitarina on sanut lisää säihkettä syksyllä 2022 kun herkkupöytään katettiin uusi maukas herkku. Proseduuri on tehnyt liiketoimintakaupan ja ostanut Polea Oy:n Haulbag-liiketoiminnan ja -ohjelmiston. Kauppa astui voimaan 17.9.2022. Tämä upea liiketoimintakauppa vahvistaa Proseduurin ERP-tarjoamaa (verkkokauppa, tukkukauppa) ja osaamista. Haulbag. Koska. ERP. Siksi hygge.

Proseduurin upea tähtitarina jatkukoon ja tuokoon iloa sekä valoa upeille nykyisille ja uusille asiakkaillemme!

 

Sykkiikö sinullakin sydän toiminnan- ja taloudenohjaukselle? Hyvä – niin meilläkin. Ollaan yhteyksissä – ilo olla avuksi!

Proseduuri Oy tarjoaa yrityksen johdolle asiantuntijapalveluita ja työkaluja tietojärjestelmien hyödyntämisessä liiketoiminnan kehittämiseksi. Proseduurin tiimi tietää parhaat keinot tietojärjestelmien hyödyntämiseen vuosikymmenten kokemuksella. Proseduuri Oy:n toimipisteet ovat Tampereella ja Helsingissä. Henkilökunta on motivoitunutta ja pätevää. Asiantuntijoilla on kattavaa kokemus eri toimialoilta sekä intohimo auttaa ja palvella asiakkaita joustavasti asiakkaan tarpeet ja toiveet kuunnellen.

 

Teksti: Satu Kataja

Toiminnanohjausjärjestelmä ja Sampo Karjalainen

Proseduuri Oy

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Jeevesistä tai opastusta jo käytössä olevaan Jeevesiisi? Kaipaatko lisätietoa Primavistasta? Lähetä viesti ja otamme sinuun pian yhteyttä – autamme mielellämme.

  (0)10 567 4370

Henkilöstön yhteystiedot