12.4.2023

✨ Proseduuri jälleen upeassa Solver X -tapahtumassa

Hiomme veistoksellisen etujen kimaran käyttöön, emme tuijota zombiena näyttöön. Osallistumme jälleen loistokkaaseen Solver X -tapahtumaan 19.-20.4.2023, Wanha Satama, Helsinki. Proseduuri. Luotettava kumppani. Toimialatuntemus.

+

Proseduurin asiantunteva tiimi loistavassa Solver X:ssä

Loistelias toiminnaohjaus ja taloudenohjaus – Proseduuri kumppaniksi

Hiomme veistoksellisen etujen kimaran teille käyttöön, emme tuijota zombiena näyttöön! Osallistumme loistokkaaseen Solver X -tapahtumaan 19.-20.4.2023. Proseduuri on jälleeen mukana luotettavana kumppanina.

Tapahtumassa yritykset julkaisevat uusia kehityshankkeitaan. Näihin täysin uusiin hankkeisiin ei ole vielä valittu toteuttajaa ja yritykset ovat tapahtumassa etsimässä juuri heille sopivaa kumppania oman projektinsa toteuttamiseen.

Superasiantuntevat osaajamme ja hohdokkaat ratkaisumme tarjoavat luotettavan ja veistoksellisen etujen kimaran. Meillä on asiantuntijat, joille asiakkaan ratkaisu on keskiössä – aina. Meillä on kokemusta joko asiakkaanpuolella ERPin kanssa toimimisesta tai vastaavien ratkaisujen toimittamisesta. Käytämme myös itse omia työkalujamme ja olemme toteuttaneet ratkaisuja monelle eri toimialalle.

Yrityksen tarpeisiin parhaiten mätsäävä toiminnanohjausjärjestelmä ja taloudenohjausohjelmisto ovat tärkeämpiä kuin koskaan aiemmin.

Täydellinen kumppanuus – toiminnaohjaus ja taloudenohjaus briljantiksi. Yhteistyöllä ruori kohti entistäkin parempia tuloksia!

Inspiroivaa Solver X -tapahtumaa – menestys loistavaan sfääriin!

Solver X Helsinki 19.-20.4.2023 | ERP | Proseduuri | Kumppani

Proseduuri Oy

Proseduuri Oy tarjoaa yrityksen johdolle asiantuntijapalveluita ja työkaluja tietojärjestelmien hyödyntämisessä liiketoiminnan kehittämiseksi. Proseduurin tiimi tietää parhaat keinot tietojärjestelmien hyödyntämiseen vuosikymmenten kokemuksella. Proseduuri Oy:n toimipisteet ovat Tampereella ja Helsingissä. Henkilökunta on motivoitunutta ja pätevää. Asiantuntijoilla on kattavaa kokemus eri toimialoilta sekä intohimo auttaa ja palvella asiakkaita joustavasti asiakkaan tarpeet ja toiveet kuunnellen.