6.10.2022

Proseduuri osallistuu loistokkaaseen Solver X -tapahtumaan

Proseduurilla päräyttävä draivi päällä, upeita uutisia täällä! Osallistumme loistokkaaseen Solver X -tapahtumaan 2.-3.11.2022. Tapahtumapaikkana Wanha Satama, Helsinki. Proseduuri navigoi tapahtumaan luotettavana kumppanina.

+

Proseduuri säihkyvässä Solver X:ssä

Toiminnaohjauksen ja taloudenohjauksen luotettava liitto – täydellinen mätsi

Proseduurilla päräyttävä draivi päällä, upeita uutisia täällä! Osallistumme loistokkaaseen Solver X -tapahtumaan 2.-3.11.2022.

Tapahtumassa yritykset julkaisevat uusia kehityshankkeitaan. Näihin täysin uusiin hankkeisiin ei ole vielä valittu toteuttajaa ja yritykset ovat tapahtumassa etsimässä juuri heille sopivaa kumppania oman projektinsa toteuttamiseen.

Proseduuri navigoi tapahtumaan luotettavana kumppanina. Huipputyyppiemme piinkova osaaminen ja toiminnanohjausjärjestelmien sekä taloudenohjausohjelmiston suloinen syleily on täydellinen mätsi menestyksen hohdokkaaseen liittoon.

✨ Luodaan täydellinen mätsi teillekin – toiminnaohjaus ja taloudenohjaus timanttiseksi. Yhteistyöllä ruori kohti entistäkin parempia tuloksia!

Inspiroivaa Solver X -tapahtumaa – menestys loistavaan sfääriin!

 

Proseduuri Oy

Proseduuri Oy tarjoaa yrityksen johdolle asiantuntijapalveluita ja työkaluja tietojärjestelmien hyödyntämisessä liiketoiminnan kehittämiseksi. Proseduurin tiimi tietää parhaat keinot tietojärjestelmien hyödyntämiseen vuosikymmenten kokemuksella. Proseduuri Oy:n toimipisteet ovat Tampereella ja Helsingissä. Henkilökunta on motivoitunutta ja pätevää. Asiantuntijoilla on kattavaa kokemus eri toimialoilta sekä intohimo auttaa ja palvella asiakkaita joustavasti asiakkaan tarpeet ja toiveet kuunnellen.

Solver X Helsinki 2.-3.11.2022 | ERP | Proseduuri