21.6.2022

Blogikynän taikaa #4 julkaistu

Meiltä on monesti kysytty, miten Jeeves ERPin rinnalla voidaan hyödyntää Primavistaa ja mitkä ovat järjestelmien edut. Ota mukava asento vaikkapa kahvikupposen kera ja lukaise vaihteeksi hyviä uutisia, joita tarjoaa Proseduurilta Satu Kataja moi!

+

Meillä on ilo esitellä Proseduurin blogikynän taikaa #4

Primavista on avulias Jeeves ERPin ystävä ja se avaa yrityksesi talousohjauksen solmut. Primavistassa voit pyöritellä budjettia ja erilaisia ennusteversiota sekä muotoilla ohjelman raportteja. Poraudu suoraan lähdedataan ja tulosta siihen liittyvä tosite. Primavista helpottaakin arkeasi työkiireiden vaahtopäiden velloessa ympärilläsi. Tiesitkö, että Primavista on myös tilinpäätösohjelmisto, jolla hoidat kätevästi konsernitilinpäätöksen?

Neljännessä blogitekstissämme asiantuntijamme Satu Kataja kynäilee: ”Jeeves ERPin ja Primavistan integraatio REST-rajapinnalla – loppukäyttäjälle soljuva työpäivä.”

Laitetaanpa teilläkin luvut ja pilkut kohdilleen sekä fokus skarpisti kohti entistäkin parempia tuloksia – ja tarjotaan samalla loppukäyttäjälle entistäkin miellyttävämpi käyttökokemus!

Ollaanpa yhteydessä.

Jeeves ERPin ja Primavistan integraatio REST-rajapinnalla – loppukäyttäjälle soljuva työpäivä