9.2.2023

Kauppalehti Menestyjä-listaus 9.2.2023 | Proseduuri Oy mukana

Kauppalehti Menestyjä-listaus ilmestyy tänään 9.2.2023, jossa Proseduuri on mukana. Kiitokset asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Toiminnanohjaus ERP ja taloudenohjaus sekä mainio asiakaspalvelu on meille sydämen asia.

+

Proseduuri Oy | Kauppalehden Kestomenestyjä 2018-2022

Proseduurilla on ilo suuri, Kauppalehti Menestyjä-listaus 9.2.2023 ilmestyy juuri

Tänään torstaina 9.2.2023 ilmestyy Menestyjä-listaus, jossa Proseduuri on mukana. Olemme ylpeitä Kauppalehden Kestomenestyjä -sertifikaatin omistajia.

Tunnuslukuvertailujen perusteella Proseduuri Oy on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Kauppalehden Menestyjä-yrityksiä on vain pieni osa suomalaisista osakeyhtiöistä, ja Kestomenestyjiä sitäkin vähemmän.

Toiminnanohjaus ERP ja taloudenohjaus sekä mainio asiakaspalvelu on meille sydämen asia.

Suuret kiitokset loistaville asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme sekä Proseduurin huipputiimille. Te olette mahdollistaneet tämän hienon saavutuksen. Ilman teitä ei olisi meitä!

 

⭐ Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatti meillä loistaa, asiakkailtamme huolet poistaa.

⭐ Laitetaanpa teilläkin toiminnanohjaus ja taloudenohjaus hohdokkaaksi – menestys loistavaan sfääriin!

 

Kauppalehden Kestomenestyjä 2018-2022 | ERP | Proseduuri

Proseduuri Oy

Proseduuri Oy tarjoaa yrityksen johdolle asiantuntijapalveluita ja työkaluja tietojärjestelmien hyödyntämisessä liiketoiminnan kehittämiseksi. Proseduurin tiimi tietää parhaat keinot tietojärjestelmien hyödyntämiseen vuosikymmenten kokemuksella. Proseduuri Oy:n toimipisteet ovat Tampereella ja Helsingissä. Henkilökunta on motivoitunutta ja pätevää. Asiantuntijoilla on kattavaa kokemus eri toimialoilta sekä intohimo auttaa ja palvella asiakkaita joustavasti asiakkaan tarpeet ja toiveet kuunnellen.