11.8.2022

Suomen Vahvimmat Platina

Proseduuri Oy on yksi maamme menestyneimmistä yrityksistä. Meillä on Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti.

+

Proseduuri on taasen saanut Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin

Meillä on Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatiti. Tiimimme on iloinen tästä loistavasta saavutuksesta. Lämpimät kiitokset kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Teidän ansiostanne meillä on mahdolllisuus menestyä. Ilman teitä ei olisi meitä!

Arvoisat nykyiset ja uudet asiakkaamme, olemme täällä teitä varten! Autamme mielellämme ja luotsaamme menestykseen. Yhteistyöllä ruori kohti entistä parempia tuloksia! Ollaanpa kuulolla.

Proseduurin tiimi toivottaa menestystä – ja kaikkea hyvää loppukesään! Vielä on kesää jäljellä, joten nauttikaamme siitä.

 

Proseduuri Oy

Proseduuri Oy tarjoaa yrityksen johdolle asiantuntijapalveluita ja työkaluja tietojärjestelmien hyödyntämisessä liiketoiminnan kehittämiseksi. Proseduurin tiimi tietää parhaat keinot tietojärjestelmien hyödyntämiseen vuosikymmenten kokemuksella. Proseduuri Oy:n toimipisteet ovat Tampereella ja Helsingissä. Henkilökunta on motivoitunutta ja pätevää. Asiantuntijoilla on kattavaa kokemus eri toimialoilta sekä intohimo auttaa ja palvella asiakkaita joustavasti asiakkaan tarpeet ja toiveet kuunnellen.

Suomen_Vahvimmat_Platina_Proseduuri_Oy