16.5.2023

✨ Proseduuri loistaa Elintarvikepäivä 2023 -tapahtumassa

Toivotamme mainiota Elintarvikepäivää, asiakkaillamme ei ole huolen häivää! Osallistumme Elintarvikepäivä 2023 -tapahtumaan 23.5.2023, Messukeskus, Helsinki. Proseduuri. Luotettava kumppani. Toimialatuntemus.

+

Proseduurin asiantunteva tiimi elin­tar­vi­kea­lan huip­pu­ta­pah­tu­massa

Luotettava toiminnaohjaus ja taloudenohjaus – Proseduuri kumppaniksi

Proseduurin huipputiimillä on ilo olla mukana Suomen odotetuimmassa ja tärkeimmässä elintarvikealan koulutuspäivässä Helsingin Messukeskuksessa 23.5.2023.

Elintarvikepäivä kokoaa keväällä 2023 sadat elintarvikealan asiantuntijat jo 52. kerran uuden tiedon, ruoka-alan tulevaisuuden, ajan ilmiöiden ja herkullisen ruuan pariin. Tämän kevään teemana on Tietoa, turvaa, teknologiaa. Teema luotaa tulevaisuuteen, oli sitten kyse teknologisista ratkaisuista, lainsäädännön muutoksista, uusista raaka-aineista, luomusta tai työelämän osaamistarpeista. Usean rinnakkaisohjelman herkullisessa kattauksessa on yhteensä lähes 30 puhujaa.

Tapahtuman verkkosivu: Elintarvikepäivä 2023.

Tapaat meidät tapahtumassa ja näyttelyssä pöytäpaikallamme, jossa mielellämme kerromme, miten huipputiimimme ja -tuotteemme auttavat sinua luomaan arjestasi herkullisen ja pikantin annoksen: toiminnanohjaus veistokselliseksi herkuksi.

Toivotamme mainiota Elintarvikepäivää, asiakkaillamme ei ole huolen häivää!

✨ Proseduuri. Luotettava kumppani. Toimialatuntemus.

Elintarvikepäivä 2023 | Messukeskus 23.5.2023 | ERP | Proseduuri ✨

 

Proseduuri Oy

Proseduuri Oy tarjoaa yrityksen johdolle asiantuntijapalveluita ja työkaluja tietojärjestelmien hyödyntämisessä liiketoiminnan kehittämiseksi. Proseduurin tiimi tietää parhaat keinot tietojärjestelmien hyödyntämiseen vuosikymmenten kokemuksella. Proseduuri Oy:n toimipisteet ovat Tampereella ja Helsingissä. Henkilökunta on motivoitunutta ja pätevää. Asiantuntijoilla on kattavaa kokemus eri toimialoilta sekä intohimo auttaa ja palvella asiakkaita joustavasti asiakkaan tarpeet ja toiveet kuunnellen.