23.8.2022

Primavista videot estradille

Proseduuri ylpeänä esittää Primavista-videot. Estradilla asiantuntijamme Timi Kärkkäinen ja Primavista!

+

Proseduuri ylpeänä esittää: Primavista-videot ovat katsottavissa

Meillä on ollut suuri ilo tehdä huipputiimin kanssa huipputuotteestamme videot. Tiimimme ylpeänä esittää Primavista-videon!

Primavista on tehokas ratkaisu liiketoiminnan ohjaamiseen. Organisaation koosta tai toimialasta riippumatta. Monipuolinen johdon raportointi, budjetointi, ennusteet ja skenaariot. Helppokäyttöisyys. Kustannustehokkuus. Näppärä integroitavuus.

Primavistalla avaat yrityksesi talousohjauksen solmut.

Hyppää sääkin messiin! Laitetaas teilläkin taloudenohjaus priimaksi ja pilkut kohdilleen. Yhteistyöllä ruori kohti entistäkin parempia tuloksia!

Proseduurin tiimi toivottaa menestystä – ja kaikkea hyvää loppukesään! Vielä on kesää jäljellä, joten nauttikaamme siitä.

 

Proseduuri Oy

Proseduuri Oy tarjoaa yrityksen johdolle asiantuntijapalveluita ja työkaluja tietojärjestelmien hyödyntämisessä liiketoiminnan kehittämiseksi. Proseduurin tiimi tietää parhaat keinot tietojärjestelmien hyödyntämiseen vuosikymmenten kokemuksella. Proseduuri Oy:n toimipisteet ovat Tampereella ja Helsingissä. Henkilökunta on motivoitunutta ja pätevää. Asiantuntijoilla on kattavaa kokemus eri toimialoilta sekä intohimo auttaa ja palvella asiakkaita joustavasti asiakkaan tarpeet ja toiveet kuunnellen.