15.3.2023

Blogikynän taikaa #8 julkaistu

Proseduuri on perustettu ajatukselle ”asiakkaalle asiakkaan näköisiä ratkaisuja.” Tästä on jo kakskytvuotta. Olemme toteuttaneet ratkaisuja monelle eri toimialalle. Blogikynän taikaa #8 pureutuu nyt aiheeseen: Miksi Proseduuri? Proseduurin primus motor ja toimitusjohtaja Sampo Karjalainen on taituroinut upean kirjoituksen.

+

Proseduurin blogikynän taikaa #8 | Miksi Proseduuri?

Proseduuri on perustettu aikanaan ajatukselle ”asiakkaalle asiakkaan näköisiä ratkaisuja.” Tästä on jo kakskytvuotta. Tuolloin jo intohimomme oli tehdä loistavia ERP-ratkaisuja suomalaisille teollisuusyritysasiakkaillemme. Teimmekin paljon erilaisia ERP-ratkaisuja ja todella paljon erilaisia liittymiä. Näiden liittymien tarkoitus oli tietenkin helpottaa yrityksen prosessien sujuvuutta. Olemmekin toteuttaneet ratkaisuja monelle eri toimialalle. Käytämme myös itse omia työkalujame.

Proseduurin primus motor ja toimitusjohtaja Sampo Karjalainen on taituroinut upean kirjoituksen, jossa asiantuntijuus ja persoonallinen ote kohtaavat. Tarinassa lisää siitä, miksi kannattaa valita yhteistyökumppaniksi Proseduuri.

Kahdeksas Proseduurin oma blogiteksti: Miksi Proseduuri?

Proseduuri – luotettava yhteistyökumppani, jolla on oivallinen toimialatuntemus ✨

✨ Miksi Proseduuri? | Blogikynän taikaa #8 | Proseduuri | ERP