14.9.2022

Toiminnanohjausjärjestelmä Jeeves ERP hyödyt – kiitetyt herkkupalat

Uusi toiminnanohjausjärjestelmä (ERP), järjestelmäintegraatio ja käyttöönotto on usein suuri projekti. Siksipä onkin hyödyllistä tietää ennakkoon järjestelmien hyödyt. Nappaa järjestelmäviidakon uumenista raikas hedelmä ja virkisty!

+

Toiminnanohjausjärjestelmä Jeeves ERP hyödyt – kiitetyt herkkupalat

Uusi toiminnanohjausjärjestelmä (ERP), järjestelmäintegraatio ja järjestelmän käyttöönotto on usein suuri projekti. Järjestelmäviidakossa seikkaillessa helposti tipahtaa liaanilta, kun hyppää yhdestä demosta toiseen ja ihmettelee ominaisuuksien valtavaa määrää. Samalla pitäisi vielä pitää huoli budjetista. Siksipä onkin hyödyllistä tietää jo ennakkoon järjestelmien hyödyt. Uusi ERP-järjestelmä on siten mielekkäämpi hankkia. Nappaa viidakon uumenista raikas hedelmä ja virkisty!

Tiedämme, että aikasi on suurin resurssisi, joten nostamme kiteytetysti seuraavat Jeeves ERP edut:

  • Mukautuu jouhevasti yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin
  • Mukana ohjelmisto- ja asiakastuki
  • Helppokäyttöinen
  • Tasainen kk-hinta
  • Turvallinen pilviratkaisu (Virtual Private Cloud)
  • Mobiilisti käytössäsi missä ja milloin vain
  • Aina ajantasalla

Asiakkaamme ovat nostaneet supertärkeiden asioiden kärkeen erityisesti tiettyjä timantteja. Näistä hiomme ytimekkäästi veistoksellisen etujen kimaran.

Päivitykset juuri silloin kun sinulle sopii

Pänniikö kun kaikki laitteesi välkkyvät ja tuuttaavat päivityksiä? Ja just silloin kuin projektin dead linet puskevat päälle tai asiakkaasi odottaa malttamattomana tarjoustasi, uudet uudet päivitykset pärähtävät asentumaan? Ja päivityksen jälkeen käyttäliittymä onkin erilainen? Ymmärrämme, että nämä pakkopäivitykset rassaavat kuin kuivuneen pakkopullan sokerin narskahdus hampaissasi. Iloksesi kerromme:

Jeeves cloud ratkaisu näkyy arjessasi siten, että päivitykset tehdään silloin kuin sinulle sopii.

Turvallisuus – Yksityinen, turvallinen pilvi

Jeeves ERP on turvallisessa yksityisessä pilvessä (Virtual Private Cloud). Sinun ei tarvitse ihmetellä, missä kaikkialla luottamukselliset tietosi lymyävätkään.

Yksityineen pilveen voidaan avata pääsy vain asiakkaan verkko-osoitteesta (engl. netmask), ei turhia yhteyksiä. Jeeves ERP pakkaa ja salaa kaiken liikenteen työpöytäsovelluksen ja palvelimen välillä. Tarvittaessa käyttö voidaan sallia vain selaimessa salatun yhteyden yli.

Helppous

Olisiko aika vaihtaa työpistettä ja siirtyä tarkastelemaan vaikkapa varastosaldoja mökille? Onnistuu! Jeeves on myös helposti saatavilla – mobiili- tai työpöytäsovellus pelittävät missä tahansa työskenteletkin.

Ohjelmistorajapintojen toteuttamiseen tarkoitettu REST (engl. Representational state transfer) mahdollistaa sen, että ohjelmistoprojekti ja koko järjestelmäintegraatio sujuvat sukkelasti. Psst, mikälli REST ei ole tuttu, mutta haluat siitä lisätietoa, niin kurkkaapa tämän tekstin luettuasi aiempi blogitekstimme ”Näin integroit cloud CRM REST -ratkaisun – arvokas sinetti liittoon CRM ja toiminnanohjausjärjestelmä”.

Muokattavuus

Jeeves ERPissä muokattavuus on totaalisen eri sfääreissä, mitä moni on tottunut. Tämä onkin erittäin tykätty ja kiitelty ominaisuus.

Aina ajantasalla

Jeeves ERPissa on todella helppo päivitettävyys juuri sinulle sopivana hetkenä ja siten aina ajan tasainen ohjelmisto juuri silloin kuin sinä haluat.

 

Laitetaanpa teilläkin ERP kuntoon! Ollaanpa kuulolla.

 

Proseduuri Oy

Proseduuri Oy tarjoaa yrityksen johdolle asiantuntijapalveluita ja työkaluja tietojärjestelmien hyödyntämisessä liiketoiminnan kehittämiseksi. Proseduurin tiimi tietää parhaat keinot tietojärjestelmien hyödyntämiseen vuosikymmenten kokemuksella. Proseduuri Oy:n toimipisteet ovat Tampereella ja Helsingissä. Henkilökunta on motivoitunutta ja pätevää. Asiantuntijoilla on kattavaa kokemus eri toimialoilta sekä intohimo auttaa ja palvella asiakkaita joustavasti asiakkaan tarpeet ja toiveet kuunnellen.

Teksti ja kuva: Satu Kataja

Toiminnnanohjausjärjestelmä Jeeves ERP | Blogi | Proseduuri