Primavistan hyödyt

Tavoitteenamme on sisäisen sekä ulkoisen tehokkuuden parantaminen ja tuloksena liiketoiminnan parempi ohjattavuus ja ennustettavuus. Samalla järkeistetään olennaisesti talousosaston työskentelyä.

+

Primavistan hyödyt yrityksellenne

Autamme asiakkaitamme kehittämään liiketoimintansa ohjauksessa, suunnittelussa ja seurannassa käyttämiään toimintamalleja ja työkaluja sekä hyödyntämään tehokkaammin nykyisten järjestelmien tuottamaa tietoa johtamistehtävän tarpeisiin. Tavoitteena on sisäisen sekä ulkoisen tehokkuuden parantaminen: tuloksena liiketoiminnan parempi ohjattavuus ja ennustettavuus. Samalla järkeistetään olennaisesti talousosaston työskentelyä. 

Primavistan keskeisenä tavoitteena ovat läpinäkyvyyden aikaansaaminen, tietovirran nopeutuminen, tietosisällön monipuolistaminen ja tarkentaminen sekä vastuunoton hajauttaminen viemällä ohjelmiston käyttö kuhunkin toimintayksikköön, juuri kunkin yksikön omilla tiedoilla.

Primavistalla voidaan kätevästi yhdistää talouden, myynnin sekä operatiivisen toiminnan tietoja ja tarjota tämä informaatiokokonaisuus yhdestä ”tuutista” – tuloksena merkittävää lisätäsmällisyyttä ja monipuolisuutta toteumien seurantaan sekä tarkkuutta liiketoiminnan ja tarvittavien toimenpiteiden suunnitteluun.

Samalla talousosaston tehtävät järkevöityvät olennaisesti Primavistan automatisoidessa merkittävän osan aiemmasta toistuvasti käsin tehtävästä tietojen keruusta, yhdistelystä, laskennoista ja muokkauksesta.

Teknologialtaan Primavista on uusimpia tietojärjestelmien rakenneperiaatteita noudattava SQL-tietokantaa hyödyntävä ohjelmisto. Riippumatta siitä, ajetaanko Primavistaa omassa lähiverkossa vai palveluna, käyttö on pilvipalvelun kaltaista, ilman paikallisia asennuksia käyttäjien työasemiin.

Suunnataan kurssi kohti liiketoiminnan parempaa ohjattavuutta ja ennustettavuutta!

Ylivertainen ROI
Liiketoiminnan tehokas ohjaus
Talousosaston työn järkeistäminen
Myynnin tehokas ohjaus
Projektien talouden hallinta
Proseduuri Oy

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Jeevesistä tai opastusta jo käytössä olevaan Jeevesiisi? Kaipaatko lisätietoa Primavistasta? Lähetä viesti ja otamme sinuun pian yhteyttä – autamme mielellämme.

  (0)10 567 4370

Henkilöstön yhteystiedot