Haulbag on älykäs toiminnanohjausratkaisu, joka hyödyntää tekoälyä

Haulbag ERP on pilvipohjainen toiminnanohjausjärjestelmä, joka on aina saavutettavissa ja käytettävissä kaikilla laitteillasi. Riippumatta siitä, missä olet tai mitä laitetta käytät, Haulbag ERP on aina mukanasi.

+

Haulbag ERP. Älykästä toiminnanohjausta.

Asiakaskohtaiset verkkokaupat ajantasaisine asiakas- ja varastotietoineen

Asiakaskohtainen verkkokauppa kunkin asiakkaan tuotevalikoimalla ja hinnoittelulla soljuu kauniisti Haulbagilla. Kaikki data on samassa järjestelmässä, joten voit myydä samoja tuotteita kaikille asiakkaallesi varastotietojen pysyessä ajan tasalla. Näppärää.

Teitpä sitten asiakaskohtaisia, brändikohtaisia tai vaikkapa vain yhden kuluttajaverkkokaupan, asiakastiedot ja varastotiedot ovat aina ajan tasalla. Nopeasti. Kustannustehokkaasti. Ei manuaalista tietojen päivittämistä tai sirrtoa kuten aikakaudelta homeiset mapit.

Haluatko itse avata uuden verkkokaupan? Se onnistuu! Sano heipat odottelulle plus virttyneille kehitysprojekteille ja tarjoa asiakkaillesi ostoelämyksiä nopeasti.

Timanttinen tiedonsiirto eri järjestelmien välillä

Horisontissa sukkela tiedonsiirto? Kutkuttaako tarjota asiakkaillesi tuotteita suoraan toimittajasi varastosta? Vaaditko sähköisten laskujen mutkatonta siirtymistä asiakkaillesi – ja samalla kirjanpitojärjestelmääsi? Tarve ulkoistaa varastosi kumppanillesi? Edellyttävätkö asiakkaasi tilausten siirtymistä automaattisesti heidän järjestelmästä sinun järjestelmääsi?

Nou problem!

Tiedämme, että moderni ja tehokas liiketoiminta edellyttää ajantasaista tietoa ja automaattista tiedonsiirtoa. Me hoidamme järjestelmäintegraatiot, jolla liiketoimintasi tehostuu superisti. Meillä on aarearkullinen yhteyksiä eri palveluihin ja uuden palvelun integrointi Haulbagiin on parhaimmillaan mutaman päivän juttu. Keskity hyvällä omallatunnolla asioihin, mistä on sinulle eniten hyötyä – ja missä intohimon liekkisi leiskuu.

Kokonaisratkaisu, joka kasvaa yrityksesi kanssa

Etsitkö kokonaisratkaisua joka skaalautuu liiketoimintasi mukana? Haulbagissa on kattava paletti työkaluja yrityksesi toiminnan tehokkaaseen hallintaan. Voit näppärästi hallinnoida asiakkuuksia, tarjouksia, myyntilauksia, lähetyksiä, ostotilauksia, varastoa, tuotteita, verkkokauppojasi, laskutusta – you name it.

Haulbagissa kaikki data on samassa järjestelmässä, mikä mahdollistaa tehokkaat toimintatavat. Haulbag on myös rajattomasti skaalautuva ratkaisu. Haulbag on rakennettu Microsoftin Azure -pilvialustalle. Punotaanpa tämä käytäntöön! Sinun ei tarvitse tietää tai ennakoida liiketoimintasi kasvuvauhtia, koska rajattomasti skaalautuva pilvipalvelu tarjoaa aina tarvitsemasi kapasiteetin. Keskity rauhassa liiketoimintasi kehittämiseen – ja anna itsesi loistaa yhdessä yrityksesi kanssa.

Digitalisaation edelläkävijä

Toimintamme lähtökohtana on alusta lähtien ollut liiketoiminan siirtäminen kokonaisvaltaisesti pilvipalveluun ja siten toimia yhtenä digitalisaation edelläkävijöistä.

Huippuasiantuntijat ja yhteistyö

Meillä on vankka kokemus erilaisista yrityksistä ja ratkaisuista. Olemme uteliaita ja halukkaita oppimaan. Yhteistyöllä ruori kohti entistä parempia tuloksia!

Luotettava kumppani

Olemme luotettava kumppani, johon asiakkaamme voivat luottaa – olipa sitten kyseessä arjen liiketoiminnan sirkus tai inspiroiva liiketoiminnan digitalisointi.

Ja hei muuten, Proseduuri on Kauppalehden Kestomenestyjä 2018-20221.

Proseduuri Oy

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Jeevesistä tai opastusta jo käytössä olevaan Jeevesiisi? Kaipaatko lisätietoa Primavistasta? Lähetä viesti ja otamme sinuun pian yhteyttä – autamme mielellämme.

  (0)10 567 4370

Henkilöstön yhteystiedot