Asiakkuuden hallinta skarpiksi

Myynnin ratkaisumme mahdollistavat 360-asteen näkymän kaikkeen asiakassuhteeseen liittyvän tiedon hallintaan.

+

Asiakkuuden hallinta prospektista jälkimarkkinointiin

Kytkemällä useista eri kanavista vastaanotettavat myyntitilaukset mm. suunnitteluun, hinnoitteluun sekä varastojen saatavuuteen luot yrityksesi toimintoihin läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta yhdistämällä kaupallisen ja logistisen toiminnan vaatimukset yhteiseksi ratkaisuksi. Ratkaisumme auttavat yritystäsi saavuttamaan optimaalisen palvelutason sekä maksimoimaan tuottosi.

Mukautettavat prosessit

Prosessit ja työnkulut voidaan helposti mukauttaa tukemaan erilaisia toimintatapoja, joiden avulla parannetaan kilpailukykyä ja toimitaan tehokkaasti.

Saatavuustarkistus

Erinomainen tuotteiden saatavuustarkastus ja monipuoliset mahdollisuudet laskea toimitusaika mahdollistavat korkean toimitusvarmuuden.

Hintojen hallinta

Erilaisilla hinnoittelumenetelmillä, kampanjahinnoilla ja alennusmatriiseilla hallitaan asiakkaiden hintoja ja alennuksia.

Luottotietojen hallinta

Tilauksen käsittelyvaiheessa käytettävissä olevat luottotiedot pienentävät luottoriskejä. Luottotietojen tilanne vaikuttaa automaattisesti tilauksen käsittelyprosessiin.

Myyntikonfiguraattori

Sääntöpohjaisella konfiguraattorilla asikaskohtaisten ratkaisujen myynti helpottuu ja tuotehallinnasta tulee suoraviivaisempaa. Myyjä vastailee kysymyksiin, joiden pohjalta luodaan tilauskohtainen tuoterakenne.

Roolipohjainen toimitus hallinta ja laskutus

Jokainen käyttäjä näkee vain oman tehtävänsä kannalta oikeat ja olennaiset tiedot.

Kansainvälinen liiketoiminta

Kommunikointi asiakkaiden sekä toimittajien omilla kielillä ja valuutoilla, nopeuttaa prosesseja ja vähentää väärinymmärryksiä. Jeeves on helppo ottaa käyttöön myös ulkomaisissa tytäryhtiöissä.

Tarjousten ja sopimusten hallinta

Tarjousten ja sopimuksien avulla hallitaan asiakkaiden ja potentiaalisten asiakkaiden hintoja ja määriä.

Integroitu järjestelmä

Myyntitoiminnot ovat integroituja varastojen, ostojen, valmistuksen, palveluiden ja talouden kanssa. Kaikki tieto on reaaliaikaista. Hallinnolliset ajat ovat lyhyitä ja kustannukset alhaisia.

Integroitu asiakkuuksien (CRM) hallinta

Korkea laatuinen asiakasinformaation sisältää kontaktit, historiatiedot, kampanjat, vastuuhenkilöt ja liiketoimintamahdollisuudet. Myyjäsi voivat helposti päivittää kontaktitietoja ja aktiviteetteja suoraan älypuhelimestaan.

Sähköinen liiketoiminta

Sähköiset tilaukset, kuormakirjat ja laskut vähentävät virheitä ja lyhentävät hallinnollista aika.

Hae Jeevesin ominaisuuksista:


Proseduuri Oy

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Jeevesistä tai opastusta jo käytössä olevaan Jeevesiisi? Kaipaatko lisätietoa Primavistasta? Lähetä viesti ja otamme sinuun pian yhteyttä – autamme mielellämme.

  (0)10 567 4370

Henkilöstön yhteystiedot