Jeeves ERP

Markki­noiden integroitavin ERP-toiminnan­ohjaus­järjestelmä.

+

Jeeves ERP on aina halutessasi yrityksesi prosessien mukainen.

Tiedon sujuva jakaminen yrityksen toiminnosta toiseen tehostaa tuottavuutta, takaa liiketoiminnan jatkuvuuden ja helpottaa vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin. ERP on järjestelmä, joka nitoo nämä toiminnot yhteen.

Jeeves ERP
+

Jeeves ja 8 + 1 käytännön hyötyä

Tiedon sujuva jakaminen yrityksen toiminnosta toiseen tehostaa tuottavuutta, takaa liiketoiminnan jatkuvuuden ja helpottaa vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin. ERP on järjestelmä, joka nitoo nämä toiminnot yhteen.

Markkinoiden intergroitavin ERP-järjestelmä

Jeevesiin voi tehdä lukuisia muokkauksia muuttamatta koodia. Poikkeuksellinen arkkitehtuuri mahdollistaa uusien kenttien luomisen, helpon päivityksen ja muokattavissa olevan käyttöliittymän. Muutoksia voi tehdä jopa itse käyttäjäkohtaisesti.

Responsiiviset mobiiliratkaisut

Toimitamme juuri sinun tarpeitasi vastaavat responsiiviset mobiili- ja verkkoratkaisut; Mobiili CRM-järjestelmä Jeeves ERPin kanssa tai ilman, varastosaldot ja tilaukset liikkuvan työn tekijöille tai nykyaikainen ja helppokäyttöinen verkkokauppa yritysasiakkaillesi.

Olennaiset tiedot helposti esillä

Jeevesin avulla esimerkiksi varastosaldot, edellisen viikon myynnit, myyntisaamiset, toimitukset, luottokiellot ja muut oleelliset tiedot ovat aina saatavilla reaaliajassa. Poraudu kirjanpidon tositteelta yksittäiseen tapahtumaan asti kuten osto- tai myyntitilaukseen.

Automatisoidut raha- ja materiaalivirrat

Automaatio helpottaa transaktioiden seuraamista ja tuo säästöjä, kun esimerkiksi varastotapahtumat ja valmistus on integroitu talouden järjestelmään, kirjanpitoon sekä osto- ja myyntireskontraan. Myös saapuvat viitesuoritukset käsitellään automaattisesti.

Tehokas laadunvarmistus

Onko tavara oikeaa, tilatun mukaista ja ajoissa? Laadunvarmistus takaa, että näytteenotot, reklamaatioiden käsittely ja poikkeamiin reagointi siirtyvät uudelle tasolle. Esim. materiaalit, alkuperä sekä laatuvirheet voidaan paikantaa aukottomasti.

Todistetut kustannussäästöt

Helposti päivitettävä järjestelmä on aina ajan tasalla. Ajan tasainen järjestelmä takaa, että saat aina halutessasi uusimmat toiminnallisuudet käyttöösi . Koska järjestelmä on helposti päivitettävä, saat uusimmat toiminnallisuudet todistetusti edullisesti.

Valmiiksi sovitettuja toiminnallisuuksia

Parhaiden käytäntöjen mukaiset toimintatavat ja prosessit nopeuttavat Jeevesin käyttöönottoa. Jeeves on yhdistelmä vakiotoiminnallisuutta ja mukautettavuutta.

Tehokas ohjelmistotuki

Yhteydenottoihin vastataan aina yhden työpäivän aikana. Tarjoamme paikallisen tuen, tarvittaessa myös kansainvälisesti saman tukipalvelun kautta. Asiakaspalvelumme on todistetusti toimiva ja kiitetty.

Huippuasiantuntijat käytössäsi

Proseduuri Oy on ketterä tiimi, jolla on vuosien kokemus erilaisista yrityksistä ja ratkaisuista. Me rakastamme haasteita ja niiden ratkaisemista. Kerro siis ideasi meille, niin toteutetaan se yhdessä.

+

Jeeves ERP asiakastarinat

Proseduuri Oy

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Jeevesistä tai opastusta jo käytössä olevaan Jeevesiisi? Kaipaatko lisätietoa Primavistasta? Lähetä viesti ja otamme sinuun pian yhteyttä – autamme mielellämme.

  (0)10 567 4370

Henkilöstön yhteystiedot