Täsmällistä ja oikea-aikaista hankintaa

Jeevesin avulla yrityksesi saa työkalut suunnitella ostojasi, kommunikoida joustavasti toimittajiesi kanssa sekä tehostaa hankintaprosessiasi. Hankinnan toiminnot auttavat yritystäsi tunnistamaan ostotarpeet sekä seuraamaan prosessin etenemistä aina ostopyynnöstä tavaroiden varastointiin ja ostolaskujen maksatukseen asti.

+

Mukautettavat prosessit

Prosessit ja työnkulut voidaan helposti mukauttaa tukemaan erilaisia toimintatapoja, joiden avulla parannetaan kilpailukykyä ja toimitaan tehokkaasti.

Tarjous/sopimus; sama tuote voi olla useassa sopimuksessa

Järjestelmä ehdottaa oikeaa toimittajaa, hintaa ja alennuksia. Tämän avulla saadaan mm. oston hintaportaat käytettyä tehokkaasti. Oston hintaportaiden ja ostohintalistojen avulle järjestelmä ehdottaa parasta hintaa.

Vaihtoehtoiset toimittajat

Sama tuote voidaan hankkia usealta eri toimittajalta, joilla on omat toimitusajat, tuotekoodit, pakkauskoot, hinnat, alennukset ja valuutat. Tällä varmistetaan, että ostotilauksella on oikean informaation.

Ostopyynnöt ja tilaukset

Ostopyynnöt ja ostotilausten hallinta tehdään nopeasti ja turvallisesti. Prosessien automatisointi vähentää virheitä. Integraation takia ostopyynnöt tulevat tarvelaskennasta, myyntitilauksista, huoltotilauksista tai valmistustilauksista.

Alihankintatilausten hallinta

Alihankintatilaukset liittyvät valmistustilauksiin. Alihankittavat työvaiheet hallinnoidaan valmistusprosessissa. Voit muun muassa teettää alihankkijalla työtä omistamallesi raaka-aineelle.

Vaihtoehtoiset yksiköt

Vaihtoehtoisten yksiköiden avulla hallitaan ostohintoja ja -määriä.  Tämä vähentää virheitä ostotilauksissa.

Veloitukset

Lisäveloitukset lisätään automaattisesti ostotilauksiin. Veloitukset vaikuttavat ostohintoihin (FIFO-laskentamenetelmä). Erikseen laskutetut veloitukset vaikuttavat keskihintoihin.

Valuuttakurssien hallinta

Sopimuksen mukaisten valuuttakurssien käyttäminen pienentää valuuttakurssiriskiä.

Vastaanotto

Vastaanottoprosessia voidaan ohjata toimittajan, tuotteen tai ostotilauksen perusteella. Vastaanottoprosessi voidaan tehdä suoraan varastoon tai kaksivaiheisena, joka helpottaa palautusprosessia.

Reklamaatiot

Järjestelmä mahdollistaa erilaisia reklamaatioprosesseja, joissa voi olla erilaisia työnkulkuja. Prosessissa voidaan hallinnoida tehtäviä ja aikatauluja. Hyvin hallittu reklamaatioprosessi parantaa yhteystyötä ja kommunikaatiota toimittajien kanssa.

Kausien / sesonkien hallinta

Kausikohtaisten tuotteiden ostoprosessin hallinnassa voidaan käyttää kausia, joille voidaan määritellään alku- ja loppupäivämäärät.

Täsmäytys

Jeeves auttaa tilien täsmäytyksessä kausien vaihtuessa. Erot ja poikkeukset löytyvät helposti tarkistusajojen avulla.

Laskujen kohdistus

Ostolaskut voidaan kohdistaa ostotilauksiin. Ostolaskujen hyväksymisprosessissa voidaan vaatia, että tavaran vastaanotto on kirjattu.

Manuaaliset kirjaukset

Ostolaskut voidaan tiliöidä manuaalisesti.

Kustannuslaskenta

Kustannuslaskenta tallentaa kaikki laskentatasot ja -tiedot, jotka ovat myöhemmin käytettävissä analysoinneissa.

Jälkilaskenta

Kaikkia toteutuneita kustannuksia voidaan verrata suunniteltuihin kustannuksiin.

Integroitu talouteen

Tuotannon tapahtumat on integroitu talouden pääkirjaan.

Hae Jeevesin ominaisuuksista:


Proseduuri Oy

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Jeevesistä tai opastusta jo käytössä olevaan Jeevesiisi? Kaipaatko lisätietoa Primavistasta? Lähetä viesti ja otamme sinuun pian yhteyttä – autamme mielellämme.

  (0)10 567 4370

Henkilöstön yhteystiedot