Haulbag. Koska ERP. Siksi hygge.

Haulbag verkkokaupparatkaisut

Verkkokauppa ja tukkukauppa moi, toiminnanohjaus ihanaksi hoi! Asiakaskohtaiset verkkokaupat terävöittävät brändiäsi. Tarjoa asiakkaillesi oivallisia ostoelämyksiä helposti ja nopeasti.

+

Asiakaskohtaiset verkkokaupat ajantasaisine asiakas- ja varastotietoineen

Asiakaskohtainen verkkokauppa kunkin asiakkaan tuotevalikoimalla ja hinnoittelulla soljuu kauniisti Haulbagilla. Kaikki data on samassa järjestelmässä, joten voit myydä samoja tuotteita kaikille asiakkaallesi varastotietojen pysyessä ajan tasalla. Näppärää.

Teitpä sitten asiakaskohtaisia, brändikohtaisia tai vaikkapa vain yhden kuluttajaverkkokaupan, asiakastiedot ja varastotiedot ovat aina ajan tasalla. Nopeasti. Kustannustehokkaasti. Ei manuaalista tietojen päivittämistä tai sirrtoa kuten aikakaudelta homeiset mapit.

Haluatko itse avata uuden verkkokaupan? Se onnistuu! Sano heipat odottelulle plus virttyneille kehitysprojekteille ja tarjoa asiakkaillesi ostoelämyksiä nopeasti.

Proseduuri Oy

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Jeevesistä tai opastusta jo käytössä olevaan Jeevesiisi? Kaipaatko lisätietoa Primavistasta? Lähetä viesti ja otamme sinuun pian yhteyttä – autamme mielellämme.

  (0)10 567 4370

Henkilöstön yhteystiedot