Haulbag

Haulbag. Koska ERP. Siksi hygge.

+

Haulbag. Koska ERP. Siksi hygge.

Haulbag punoo eri palvelut yhdeksi palvelukokonaisuudeksi. Voit siirtää vastuita tuotetoimittajille antaen heidän käyttöönsä omat osionsa, tarjota asiakkaille oman käyttöliittymän verkkokaupan kautta, hyödyntää tuotetoimittajien varastoja kuten omiasi, päästää laskut bittivirran vietäväksi asiakkaillesi, sekä kaikkea muuta mitä tarvitsetkaan.

+

Haulbag. Koska ERP. Siksi hygge.

Haulbag on kuin lämpimät villasukat ja takkatuli, raikas kesätuuli helteiden helliessä – ystävän tsemppaava halaus. Ota lämmöllä haltuun asiakaskohtaiset verkkokaupat, asiakastiedot, varastot, ostot ja myynti.

 

 

Asiakaskohtaiset verkkokaupat ajantasaisine asiakas- ja varastotietoineen

Asiakaskohtainen verkkokauppa kunkin asiakkaan tuotevalikoimalla ja hinnoittelulla soljuu kauniisti Haulbagilla. Teitpä sitten asiakaskohtaisia, brändikohtaisia tai vaikkapa vain yhden kuluttajaverkkokaupan, asiakastiedot ja varastotiedot ovat aina ajan tasalla.

Tarjoa asiakkaillesi oivallisia ostoelämyksiä helposti ja nopeasti. Koska Haulbag ? ostoelämys.

Timanttinen tiedonsiirto eri järjestelmien välillä

Horisontissa sukkela tiedonsiirto? Kutkuttaako tarjota asiakkaillesi tuotteita suoraan toimittajasi varastosta? Vaaditko sähköisten laskujen mutkatonta siirtymistä asiakkaillesi – ja samalla kirjanpitojärjestelmääsi? Tarve ulkoistaa varastosi kumppanillesi? Edellyttävätkö asiakkaasi tilausten siirtymistä automaattisesti heidän järjestelmästä sinun järjestelmääsi?

Nou problem! Onnistuu. Keskity hyvällä omallatunnolla asioihin, mistä on sinulle eniten hyötyä.

Kokonaisratkaisu, joka kasvaa yrityksesi kanssa

Etsitkö kokonaisratkaisua joka skaalautuu liiketoimintasi mukana? Haulbagissa on kattava paletti työkaluja yrityksesi toiminnan tehokkaaseen hallintaan. Voit näppärästi hallinnoida asiakkuuksia, tarjouksia, myyntilauksia, lähetyksiä, ostotilauksia, varastoa, tuotteita, verkkokauppojasi, laskutusta – you name it.

Haulbag kasvaa yrityksesi tahtipuikkojen tahdissa. Ajattele isosti. Usko unelmiisi. Olet super ✨

Digitalisaation edelläkävijä

Toimintamme lähtökohtana on alusta lähtien ollut liiketoiminan siirtäminen kokonaisvaltaisesti pilvipalveluun ja siten toimia yhtenä digitalisaation edelläkävijöistä.

Koska Haulbag. Siksi tie tähtiin ?

Huippuasiantuntijat ja briljantti yhteistyö

Meillä on vankka kokemus erilaisista yrityksistä ja ratkaisuista. Olemme uteliaita ja halukkaita oppimaan. Teemme kehitystyötä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa käyttäen ketteriä toimintatapoja.

Yhteistyöllä ruori kohti entistä parempia tuloksia!

Luotettava kumppani

Olemme luotettava kumppani, johon asiakkaamme voivat luottaa – olipa sitten kyseessä arjen liiketoiminnan sirkus tai inspiroiva liiketoiminnan digitalisointi.

Proseduuri on Kauppalehden Kestomenestyjä 2018-20221.

+

Haulbag asiakastarinat

Proseduuri Oy

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Jeevesistä tai opastusta jo käytössä olevaan Jeevesiisi? Kaipaatko lisätietoa Primavistasta? Lähetä viesti ja otamme sinuun pian yhteyttä – autamme mielellämme.

  (0)10 567 4370

Henkilöstön yhteystiedot