+

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

1. Rekisterinpitäjä

Proseduuri Oy (Y-tunnus: 2710574-2)
Hämeenkatu 7, 33100 Tampere

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Proseduuri Oy
Toimitusjohtaja Sampo Karjalainen
puh 010 567 4370

3. Rekisterin nimi

Proseduuri Oy asiakasrekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteritietojen käyttötarkoituksena on Proseduuri Oy:n asiakassuhteiden hoito ja ylläpito, yrityksen liiketoiminnan suunnittelu ja kehittäminen, tilastollisen- ja markkinatutkimuksen suorittaminen, mainonta ja markkinointi.

5. Rekisterin sisältämät tiedot

Yrityksen yhteyshenkilöiden kohdalla
Henkilön etu- ja sukunimi
Yrityksen nimi
Yrityksen Y-tunnus
Asema työpaikalla
Tehtäväalue yrityksessä
Yrityksen toimiala
Yrityksen katuosoite, postinumero ja –toimipaikka
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

6. Rekisteritetoja hankitaan:

Rekisteröidyltä itseltään tai hänen edustamaltaan yritykseltä. Tietoja voidaan kerätä myös muilta tahoilta lain sallimissa rajoissa.

7. Käyttäjänseuranta

Käytämme Leadoon käyttäjänseurantaa seurataksemme miten käyttäjämme liikkuvat nettisivuillamme ja yhdistämme tämän datan käyttäjän tietoihin joita kerätään esim. Chat interaktioiden kautta. Leadoo käyttää etag seurantaa joka eroaa keksipohjaisesta seurannasta, yhdistäen useamman käyttäjäistunnon tiedot yhteen. Tarkista Leadoo Marketing Technologies Oyn tietosuojakäytäntö (https://leadoo.com/privacy-policy/) tietääksesi enemmän siitä mitä järjestelmässä seurataan. GDPR mielessä me toimimme kontrollerina ja Leadoo datan prosessorina. Mikäli et halua että sinua seurataan voit tyhjentää selaimesi välimuistin. Lisätietoja siitä miten Leadoo toimii tarkista https://leadoo.com/privacy-policy-processor/

8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, kuin erikoistapauksessa, jolloin lupa on aina kysytty ko. henkilöltä itseltään.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin pitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

Proseduuri Oy

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Jeevesistä tai opastusta jo käytössä olevaan Jeevesiisi? Kaipaatko lisätietoa Primavistasta? Lähetä viesti ja otamme sinuun pian yhteyttä – autamme mielellämme.

  (0)10 567 4370

Henkilöstön yhteystiedot