Johdon raportointi

Raportointi-moduuli on normaaliin käyttöön ja käytön hajautukseen tarkoitettu kompakti työkalu jokaiselle vastuuhenkilölle oman vastuualueen tilanteen seurantaan ja monipuoliseen analysointiin.

+

Johdon raportointi haltuun Primavistan Raportointi-moduulilla

Primavistan Raportointi-moduuli tarjoaa selkeän ja helppokäyttöisen työvälineen yrityksen raportointitarpeisiin ja raportoinnin kehittämiseen: johdon raportointiin eli eri lähdejärjestelmien tietojen yhdistelyyn ja tämän tuloksena sisällöltään monipuoliseen toteumien seurantaan. Monipuoliset analysointiominaisuudet lisäävät tehoa tilanteen lähempään analysointiin.

Kuukausiraportointi sujuu Primavistalla tehokkaasti; se on dynaaminen ja monipuolinen työkalu aktiiviseen tilanneseurantaan, mm. myynnin hallintaan ja kustannusten kontrollointiin sekä tietojen analysointiin mm. porautumalla, eri näkökulmia käyttäen sekä tulosteiden sarakemallistoja vaihtelemalla. Kun tietosisältö ulotetaan operatiivisen tason yksiköihin asti, luo Primavista ylimmälle johdolle läpinäkyvyyden alas asti, mikä parantaa merkittävästi ohjausmahdollisuuksia.

Mikäli Grafiikka-moduuli on myös käytössä, voidaan numeerisen raportin havainnollistamiseksi laatia raportin oheen pikagraafeja tekemällä valinnat suoraan raportilta. Itse Grafiikka-moduulin avulla voidaan tarkastella visuaalisesti haluttujen asioiden – niin tuote- ja asiakastietojen kuin vastuualueidenkin osalta – näiden pidemmänkin aikajakson kehitystrendejä.

Liittämällä Raportointi-moduuliin Mittaristo-moduuli, saadaan tehokas ja käytännöllinen työkalu laajankin tietomäärän analysointiin selkeän tilannekuvan saamiseksi.

Raportointi-moduuli toimii niin lähiverkoissa kuin Internet-yhteyden kautta (suojattu VPN-yhteys) ja käyttö on pilvipalvelun kaltaista: Käyttö ei ole sidottu omaan työpisteeseen tai työpaikan lähiverkkoonkaan, vaan käyttäjä voi kytkeytyä tunnuksillaan järjestelmään miltä tahansa PCltä tai mobiililaitteelta, jossa on Internet-yhteys ja saa käyttöönsä tarvittavat toiminnot istunnon ajaksi.

Raportointi-moduuli hyödyntää yhteistä, keskitettyä Primavistan SQL-tietokantaa. Tämän tietokannan kautta tapahtuu järjestelmän pääkäyttäjän toimesta myös kaikki järjestelmän, sen käyttö­oikeuksien sekä tietojen ylläpitoon liittyvät toimenpiteet.

Raportointi-moduulin ominaisuuksia voidaan täydentää kunkin käyttäjän tarpeiden mukaan liittämällä siihen Suunnittelu-, Grafiikka- ja Mittaristo-moduulit.

 

Proseduuri Oy

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Jeevesistä tai opastusta jo käytössä olevaan Jeevesiisi? Kaipaatko lisätietoa Primavistasta? Lähetä viesti ja otamme sinuun pian yhteyttä – autamme mielellämme.

  (0)10 567 4370

Henkilöstön yhteystiedot