Järjestelmän käyttöönotto yhteistyönä nopeasti ja selkeästi

Primavistan käyttöönottoon meillä on selvät nuotit. Kehittämämme nopea ja kustannustehokas käyttöönottoprosessi sekä ohjelmiston hallintaominaisuudet erottavat Primavistan kilpailijoistaan.

+

Primavista – aina asiakaskohtainen ja sopiva

Asiakaskohtaisen järjestelmäratkaisun perustamisessa ei kajota ohjelmistokoodiin, vaan tarvittavat säädöt tehdään ohjelmistoperheeseen sisältyvän hallintatyökalun selkeillä toiminnoilla.

Koska ohjelmisto ja sen tietovarasto asennetaan keskitetysti palvelimille, ei tarvita asennuksia käyttäjien työasemiin – käyttö on pilvipalvelun kaltaista, jonne pääsee mistä vain, kunhan muistaa käyttäjätunnuksensa.

Mitä jos seuraava IT-projektinne valmistuisi aikataulussaan, alle budjetoitujen kustannusten ja halutuin tuloksin?

Primavistalla tämä onnistuu! Primavista-järjestelmän rakentaminen ei ole tyypillinen, tekninen ja raskas, paljon sekä työtä että hallintoa vaativa IT-projekti.

Käyttöönotto ei ole ikuisuusprojekti, vaan työvaiheiltaan vakiosisältöinen tehtäväjoukko ja työmäärältään organisaation laajuudesta ja järjestelmän sisällön tietomäärästä riippuen yleensä vain 5 – 12 yhteistä työpäivää. Sekin on lähinnä tietosisällön ja tulosteiden tekoa ja hienosäätöä yhteistyönä tulevien pääkäyttäjien kanssa, ei teknisten muutosten ohjelmointia.

Yhteistyönä tehtävän pystytystyön osana pääkäyttäjät saavat automaattisesti koulutuksen Primavistansa perusteelliseen hallintaan ja käyttöön. Pääkäyttäjä on henkilö, joka tuntee koko organisaation ja sen toiminnan, keskeiset vastuuhenkilöt ja heidän tarpeensa sekä eri tietojärjestelmien sisällön. Ammattinimikkeeltään hän on usein controller, talous- tai laskentapäällikkö, ei IT-osaston tekninen asiantuntija. Peruskäyttäjien koulutus vie tyypillisesti 2-3 tuntia ja se on tehtävissä pääkäyttäjien toimesta ryhmätilaisuuksina.

Proseduuri Oy

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Jeevesistä tai opastusta jo käytössä olevaan Jeevesiisi? Kaipaatko lisätietoa Primavistasta? Lähetä viesti ja otamme sinuun pian yhteyttä – autamme mielellämme.

  (0)10 567 4370

Henkilöstön yhteystiedot