Asiakastarina – Turvanasta Oy

Jeeves mukautuu tarpeisiin

Turvanasta Oy valitsi Jeeves ERP:n toiminnanohjausjärjestelmäkseen vuonna 2012. Maailman suurin nastanvalmistaja saa kokonaisvaltaisesta ratkaisusta lukuisia hyötyjä aina tuotannonsuunnittelusta kattavaan raportointiin.

+

Jeeves mukautuu Turvanastan tarpeisiin

Turvanasta Oy on maailman suurin nastanvalmistaja. Yli miljardin nastan vuosituotanto toimitetaan rengastehtaille, renkaiden jälleenmyyjille sekä nastoittaville yrityksille Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä.

Tuotekehitykseen vahvasti panostavalla edelläkävijällä on yli neljänkymmenen vuoden kokemus luonnonolosuhteita ja ajokäyttäytymistä koskevan tiedon yhdistämisestä teknologiaosaamiseen.

 

Turvanasta hankki toiminnanohjausjärjestelmän vuonna 2012.

”Tarvitsimme liiketoimintaamme tukemaan järjestelmän, jossa olisi kokonaisvaltainen tuotannonohjaus. Haluamme kerätä mahdollisimman paljon dataa ja seurata mitä tuotannossamme todella tapahtuu.”

Kustannustehokas Jeeves ERP

Turvanastalla ei aiemmin ollut lainkaan käytössään toiminnanohjausjärjestelmää. Kilpailutuksen jälkeen ratkaisuksi valittiin Jeeves ERP.

”Lähdimme liikkeelle puhtaalta pöydältä. Valitsimme Jeevesin siksi, että se oli räätälöitävä ja hinnaltaan kilpailukykyinen.”

Turvanasta sai heti käyttöönoton jälkeen merkittäviä hyötyjä uudesta järjestelmästä.

”Tuotannon suunnittelu on konkreettisesti parantanut toimintaamme. Myös raportointi toimii hyvin – käytämme monia erilaisia tuotannon tehokkuuden mittareita.”

Turvanasta tekee yhteistyötä useiden materiaalintoimittajien sekä alihankkijoiden kanssa. Raaka-aineiden laadun valvonta ja eräseurattavuus ovatkin tärkeä osa toiminnanohjausta.

Proseduuri auttaa räätälöinnissä

Toiminnanohjausjärjestelmää valittaessa Turvanasta halusi toimitusmallin, joka minimoisi heidän oman työmääränsä. Merit Consulting tarjosi asiakaskohtaisen ratkaisun kustannustehokkaana palveluna.

”Proseduuri on hoitanut asiat hyvin. Olemme saaneet toiveemme toteutettua lyhyellä reaktioajalla. Netissä olevaan tukijärjestelmään voidaan kirjata mahdollisia ongelmakohtia, jotka sitten selvitetään ja korjataan nopeasti.”

Kehitystyötä tehdään jatkuvasti ja Turvanastassa ollaankin erityisen tyytyväisiä Jeeves ERP:n räätälöitävyyteen.

”Olemme saaneet muokattua järjestelmää omiin tarpeisiimme sopivaksi ja saaneet todella hyvin hyötyjä ulos.”

”Vielä on monta toimintoa listalla ja teemme pikkuhiljaa aina yhden asian kerrallaan. Jo järjestelmää valittaessa yksi isoimpia kriteereitä ”oli, että se pystyy vastaamaan tarpeisiimme vielä pitkälle tulevaisuuteen.”

Toni Kallio
Turvanasta Oy

 

+

Jeeves ERP asiakastarinat