Asiakastarina – Finnpilot Pilotage Oy

”Palvelu on nopeaa ja joustavaa”

"Proseduuri ja Finnpilot ovat tehneet yhteistyötä usean vuoden ajan, ja Finnpilot on käyttänyt Jeevesiä jo vuodesta 2004. Jeeves valikoitui silloin toiminnanohjausjärjestelmäksi, koska hintalaatusuhde oli hyvä ja järjestelmästä löytyi toiminnallisuuksia myös tulevaisuutta varten." - Timo Siren ja Markus Lehtilä, Finnpilot Pilotage Oy

+

Proseduuri on Finnpilotin vakaa ja luotettava kumppani: ”Palvelu on nopeaa ja joustavaa”

Toiminnanohjausjärjestelmä tulevaisuutta varten

Proseduuri ja Finnpilot ovat tehneet yhteistyötä usean vuoden ajan, ja Finnpilot on käyttänyt Jeevesiä jo vuodesta 2004. Jeeves valikoitui silloin toiminnanohjausjärjestelmäksi, koska hintalaatusuhde oli hyvä ja järjestelmästä löytyi toiminnallisuuksia myös tulevaisuutta varten. Tämä oli erittäin tärkeää, koska Finnpilotin tavoitteena oli tuolloin mahdollisimman pitkälle sähköistää ja automatisoida taloushallintoaan.

”Jeeves oli huokein monipuolisimmista järjestelmistä. Siitä löytyi toimintoja pidemmällekin tulevaisuuteen ja monipuolisuutta. Jeevesissä oli jo silloin kapasiteettia taloushallinnon automatisointiin ja sähköistämiseen”, Finnpilotin taloussuunnittelija Markus Lehtilä kertoo.

Lehtilän kokemuksen perusteella Jeeves on joustavasti muokattavissa muihin ERP-järjestelmiin verrattuna.

Se on etu, että muutosten tekeminen on helpompaa, Lehtilä toteaa.

Päivittäistä tukea, liittymien rakentamista ja siirto pilveen

Finnpilotin ja Proseduurin yhteistyö on koostunut pääosin päivittäisestä Jeeves-tuesta, johon on kuulunut esimerkiksi laskutuksen ulkonäön muokkaamista. Lehtilä kehuu, että palvelupyyntöihin on vastattu nopeasti.

”Palvelu on nopeaa ja joustavaa. Yleensä samana päivän aikana olemme saaneet kriittisimmät asiat hoidettua. Liiketoimintamme vaatimukset ja aikataulut on huomioitu hyvin”, Lehtilä kommentoi.

Proseduuri on myös tehnyt arkea helpottavia liittymiä Jeevesin ja Finnpilotin järjestelmien välillä. Proseduurilta löytyy osaamista etenkin Jeeves-liittymien tekemisestä Finnpilotin suurimman järjestelmätoimittajan järjestelmiin. Esimerkiksi Pilotweb-järjestelmästä tulee pääosa laskutusdatasta suoraan Jeevesiin ja OpusCapitaan on tehty liittymä Jeevesiin.

Hiljattain Proseduuri lisäksi siirsi Jeevesin Azure-pilveen ja samalla päivitti järjestelmän. Siirto tehtiin onnistuneesti, ja kaikki toiminnot saatiin testauksen jälkeen nopeasti toimimaan.

Proseduuri hoiti pilveen siirron mallikkaasti, Finnpilotin talousjohtaja Timo Siren toteaa.

Siirron jälkeen Proseduuri teki taloushallinnon menetelmäkuvausdokumentin, jossa kuvataan kaikki järjestelmät ja niiden liittymät keskenään.

Proseduurin dokumentaatiopuoli tarjoaa hyvää lisäarvoa. Dokumentti oli kattava ja monikäyttöinen. Voimme suunnitella vaikka uusia järjestelmiä, kun näemme millaisia rajapintoja siellä on ja miten järjestelmät liittyvät toisiinsa, Lehtilä kuvailee.

Vakaa ja reagointikykyinen kumppani

Finnpilot on pysynyt Proseduurin kumppanina muun muassa luotettavuuden takia.

Proseduuri on luotettava ja vakaa toimija. Heistä on jäänyt kuva, että he osaavat katsoa myös tulevaisuuteen, Lehtilä summaa.

Siren kehuu Proseduurin reagointikykyä.

”Yhteistyömme painoarvo on siinä, miten hyvin toimittaja reagoi mahdollisesti esiin tuleviin ongelmiin tai kehitystarpeisiin. Siinä ei ole moitittavaa Proseduurin kanssa, Siren kiteyttää.

+

Jeeves ERP asiakastarinat