Asiakastarina – Lammin Betoni Oy

”Rakastuimme Jeevesiin”

"Lammin Betonin ja Proseduurin pitkää yhteistyötä leimaa luottamus ja avoimuus. Lisäksi Proseduuri on oppinut vuosien varrella paljon rakennustoimialasta ja Jeevesin hyödyntämisestä alalla. Meillä on vahva luottamus Proseduuriin, että asiat järjestyvät." - Pasi Lehtonen, Tietohallinto- ja logistiikkapäällikkö, Lammin Betoni Oy

+

”Rakastuimme Jeevesiin” – Proseduurilla ja Lammin Betonilla on pitkäikäinen kumppanuus

Lammin Betoni on vuonna 1956 perustettu perheyritys ja kivirakentamisen pioneeri. Lammin Betoni on elinvoimainen ja vakavarainen alan markkinajohtaja, joka valmistaa huippulaadukkaita harkko- ja perustustuotteita sekä kunnianhimoisia ja yksilöllisiä kivitaloja.

 

Vuosien mittainen yhteistyö joustavan ja asiantuntevan kumppanin kanssa

Ennen Jeevesin valintaa Lammin Betoni tutustui eri vaihtoehtoihin järjestelmien suhteen, mutta Jeeves nousi ylitse muiden. Lammin Betonin ja Proseduurin yhteistyö sai alkunsa vuonna 2015, jolloin aikaisempi edustaja luopui Jeeves-liiketoiminnasta. Lammin Betonilla Jeeves-toiminnanohjausjärjestelmä on ollut tuotantokäytössä vuodesta 2017.

”Rakastuimme Jeevesiin”, Lammin Betonin tietohallinto- ja logistiikkapäällikkö Pasi Lehtonen kertoo.

Kun Jeevesin aikaisempi toimittaja lopetti järjestelmän edustamisen, Lammin Betoni pohdiskeli, kenet ottaa Jeeves-kumppaniksi jatkamaan järjestelmän perustamista, käyttöönottoa ja kehittämistä. Proseduuri oli aiempaa toimijaa pienempi, minkä takia Lammin Betonia mietitytti, uskaltavatko he lähteä yhteistyöhön pienemmän yrityksen kanssa. Proseduuri valittiin, koska Lammin Betoni koki pienemmän toimijan etuna olevan joustavuus ja että Proseduurilla oli asiantuntemusta Jeevesin parissa. Valintaa ei ole tarvinnut katua.

”Joustavuus on näkynyt yhteistyössämme. Toimijan pienuudesta ei ole tarvinnut huolehtia”, Lehtonen kuvailee. 

Jeevesin hyödyntämistä eri vaiheissa

Vuonna 2017 Jeevesin toiminnallisuuksia otettiin käyttöön Lammin Betonin B2B-liiketoiminnan osa-alueissa. Jeevesin käyttäminen B2B-liiketoiminnassa oli suuri muutos Lammin Betonille. Edellistä toiminnanohjausjärjestelmää käytettiin vain myyntiprosessiin. Uuden järjestelmän avulla käyttöä laajennettiin tuotanto- ja hankintaprosesseihin.

”B2B-liiketoiminnan osalta käyttöönotto meni sujuvasti kaiken kaikkiaan. Järjestelmän muokkaaminen meidän tarpeisiin onnistui sujuvasti Proseduurin kanssa”, Lehtonen arvioi.

Proseduuri on auttanut Lammin Betonia myös kansainvälisissä hankkeissa. Kun Lammin Betoni -konserni laajensi toimintaansa Puolaan, myös Jeeves otettiin siellä käyttöön. Laajennus tehtiin nopeasti ja tehokkaasti muutamassa viikossa.

”Laajentaminen meni sujuvasti Puolaan”, Lehtonen kommentoi.

Proseduurilla ja Lammin Betonilla on parasta aikaa käynnissä hanke, jossa Talopakettiliiketoiminnan myynti- ja tarjousprosessia integroidaan Jeevesiin. Tieto tulee siirtymään talojen piirtämiseen tarkoitetusta suunnittelujärjestelmästä Jeevesiin. Lehtonen odottaa mielenkiinnolla hankkeen valmistumista ja järjestelmän jatkokehittämistä Proseduurin kanssa.

”Järjestelmien hyödyntäminen on loputon mahdollisuus”, Lehtonen toteaa tulevaisuudesta.

Luotettava ja avoin kumppani

Lehtosen mielestä Lammin Betonin ja Proseduurin pitkää yhteistyötä leimaa luottamus ja avoimuus. Lisäksi Proseduuri on oppinut vuosien varrella paljon rakennustoimialasta ja Jeevesin hyödyntämisestä alalla.

”Meillä on vahva luottamus Proseduuriin, että asiat järjestyvät”, Lehtonen kertoo.

Lehtonen kiteyttää yhteistyön, että Lammin Betoni on vuosien varrella saanut Jeevesin kautta paljon uusia mahdollisuuksia ja lisäksi syventänyt toiminnanohjausjärjestelmän käyttöä.

”Jeeves palvelee liiketoimintaamme kattavammin kuin aiemmin käyttämämme järjestelmät. Toimimme entistä järjestelmällisemmin, ja toimintoja yhtenäistämällä sekä jalostamalla toimintamme on tehostunut”, Lehtonen summaa.

+

Jeeves ERP asiakastarinat