Asiakastarina – Vivantti Oy

"Meille tärkeää ERP-kumppanin löytämisessä oli löytää meidän oloinen yritys, joka keskittyy olennaiseen."

Miksi Proseduuri? Videolla asiakkaamme ajatuksia, miksi Vivantti Oy valitsi Proseduurin luotettavaksi kumppanikseen. Hyödyksesi ajatuksia luotettavasta kumppanista. Sinulle. Tiimillesi. Yrityksellesi.

+

Proseduuri on sopiva kumppani meille

Toimitusjohtaja ja osakas Salminen Tatu Vivantti Oy:stä kertoo ajatuksiaan ERP-kumppanin etsimisestä. Tatu nostaa estradille mm. seuraavat näkövinkkelit:

  • ”Meille tärkeää ERP-kumppanin löytämisessä oli löytää meidän oloinen yritys, joka keskittyy olennaiseen.”
  • ”Voin suositella Proseduuria varsinkin tukkualan toimijoille.”

Tsekkaa videolta tarkemmin! Hyödyksesi ajatuksia luotettavasta kumppanista. Sinulle. Tiimillesi. Yrityksellesi. Luotettavan kumppanin luotsaamana ERP särmäksi.

Proseduuri. Luotettava kumppani. Toimialatuntemus.
Jeeves ERP. Muokattavuus loistavassa sfäärissä.

+

Proseduuri Oy

Proseduuri Oy tarjoaa yrityksen johdolle asiantuntijapalveluita ja työkaluja tietojärjestelmien hyödyntämisessä liiketoiminnan kehittämiseksi. Proseduurin tiimi tietää parhaat keinot tietojärjestelmien hyödyntämiseen vuosikymmenten kokemuksella. Proseduuri Oy:n toimipisteet ovat Tampereella ja Helsingissä. Henkilökunta on motivoitunutta ja pätevää. Asiantuntijoilla on kattavaa kokemus eri toimialoilta sekä intohimo auttaa ja palvella asiakkaita joustavasti asiakkaan tarpeet ja toiveet kuunnellen.