Primavista – kustannustehokas työkalu

Primavista-investoinnin takaisinmaksuaika on poikkeuksellisen lyhyt tuotteistetun käyttöönottoprosessin, ohjelmistoon sisältyvän ylläpito- ja hallintatyökalun sekä ohjelmiston toimintojen ansiosta.

+

Nopea käyttöönotto – osaaminen asiakkaalla

Nopea käyttöönotto, joten järjestelmän pystyttäminen ei sido yrityksenne voimavaroja kuukausiksi tai vuosiksi. Käyttöönotto vie ainoastaan muutamasta työpäivästä muutamaan viikkoon. Tuloksena on työkalu, jonka tietosisältö sääntöineen ja raportteineen on viritetty tarpeidenne mukaan sekä käyttäjät ja ylläpitäjät koulutettu sen hallintaan.

Kun ylläpito on asiakkaan omien pääkäyttäjien käsissä, ovat käytön aikaiset muutosten kustannukset pienet ja muutosten teko nopeaa. Tutustu käyttöönottoon.

Siirtotiedostoyhteyksien avulla vain kevyt integraatio tietojen lähdejärjestelmien kanssa, joten Primavista on yhteensopiva sekä nykyisten että tulevien perusjärjestelmienne kanssa

Tuloksena on ratkaisu, jolla on matala omistamisen kokonaiskustannus (TCO = Total Cost of Ownership) ja lyhyt investoinnin takaisinmaksuaika

Proseduuri Oy

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Jeevesistä tai opastusta jo käytössä olevaan Jeevesiisi? Kaipaatko lisätietoa Primavistasta? Lähetä viesti ja otamme sinuun pian yhteyttä – autamme mielellämme.

  (0)10 567 4370

Henkilöstön yhteystiedot