Tietojärjestelmien mestari

Proseduuri Oy tarjoaa yrityksille asiantuntijapalveluita ja työkaluja tietojärjestelmien hyödyntämisessä liiketoiminnan kehittämiseksi. Olemme asiantunteva palveluyritys: tiedämme parhaat keinot tietojärjestelmien hyödyntämiseen niin mobiilisti kuin perinteisesti vuosikymmenten kokemuksella.

+

Welcome to the best Jeeves and Primavista community in Finland.

Asiantuntijapalvelut käytössäsi

Autamme asiakkaitamme päivittäin kehittämään toiminnanohjaus­­ratkaisujaan. Me rakastamme haasteita ja niiden ratkaisemista. Kerro siis haasteesi tai ideasi meille, niin toteutetaan se yhdessä.

Toiminnanohjaus – Jeeves ERP

Toimitamme avaimet käteen periaatteella Jeeves ERP -toiminnanohjausratkaisut. Voit valita vapaasti, haluatko hankkia ohjelmiston perinteisesti vai hyödyntää pilvivaihtoehtoa.

Verkkopalvelut – Nettipro

Toimitamme juuri sinun tarpeitasi vastaavat mobiili- ja verkkoratkaisut; Mobiili CRM Jeeves ERP kanssa tai ilman, dokumenttipankki kuville ja tiedostoille tai verkkokauppa yritysasiakkaillesi.

Raportointi ja budjetointi – Primavista

Toimitamme juuri sinun tarpeitasi vastaavat taloushalinnon työkalut. Kun johdon raportointi, tilanteen lähempi analysointi, budjetointi ja ennustaminen tai konsernitilinpäätös tai näihin liittyvät toimintaprosessit ovat kehittämisen kohteena, käänny puoleemme.

+

Proseduuri Oy

Proseduuri tarjoaa yrityksen johdolle asiantuntijapalveluita ja työkaluja tietojärjestelmien hyödyntämisessä liiketoiminnan kehittämiseksi. Tiedämme parhaat keinot parhaat keinot tietojärjestelmien hyödyntämiseen vuosikymmenten kokemuksella.

Proseduuri Oy

Contact us

Want more information about Jeeves or a guide to your existing Jeeves? Need more information about Primavista? Send us a message and we'll get back to you soon - we'll be happy to help.

  (0)10 567 4370

Staff contact information