+

Primavista-ohjelmistomme menestystarina

Vuosi 2017 oli Suomessa juhlavuosi ja Suomi 100 -juhlavuoden jälkimainingeissa sekä teeman innoittamana Primavista-ohjelmiston isän Paavo Tähtisen eläköitymiseen tähtäävä exit-hanke kulki nimellä ”Gordion 100.” 15.12.2018 Gordion täytti pyörät 30 vuotta ja perustaja perään 70. Paavon oli aika päästä hyvällä omallatunnolla nauttimaan eläkepäivistä. Primavista-ohjelmisto ja sen tiimi on ollut aina pidetty ja luotettava. Siten yrityksen lopettamisen sijaan tavoittena oli taata sekä henkilökunnalle että asiakassuhteille jatkuvuus. Tämä tavoitte toteutettiin ansioikkasti. Proseduuri Oy teki liiketoimintakaupan ja osti Gordion-talousohjaus Oy:n Primavista-liiketoiminnan, Primavista-ohjelmiston ja tavaramerkin.

Proseduuri Oy tarjoaa yrityksen johdolle ja avainhenkilöille asiantuntijapalveluita ja työkaluja tietojärjestelmien hyödyntämisessä liiketoiminnan kehittämiseksi. Me proseduurissa tiedämme parhaat keinot tietojärjestelmien hyödyntämiseen sekä mobiilisti että perinteisesti yli viidentoista vuoden kokemuksella. Primavista-ohjelmistoperhe täydentää Proseduurin Jeeves ERP -toiminnanohjausjärjestelmäratkaisua erinomaisesti. Pystymme tarjoamaan nykyisille ja uusille asiakkaille entistä laajemmin työkaluja ja konsultointia talouden ja prosessien ohjaamiseen. Liiketoimintakaupan myötä Proseduuri sai tiimiinsä uusia mukavia ja asiantuntevia kollegoita. Helsingissä toimistomme on Kutomo Business Parkissa Pitäjänmäessä, ositteessa Kutomotie 18, 00380 Helsinki. Lisätietoja antaa toimitusjohtajamme Sampo Karjalainen, p. 040 841 7771 ja .

Olemme iloisia toimintamme jatkamisesta sekä Primavista-ohjelmiston jatkokehittämisestä. Primavista-asiantuntijat tavoittaa samoista puhelinnumeroista ja sähköpostiosoitteista kuin tähänkin asti. Samat tutut henkilöt mielellään palvelevat teitä jatkossakin – ilo olla avuksi!

Proseduuri Oy

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Jeevesistä tai opastusta jo käytössä olevaan Jeevesiisi? Kaipaatko lisätietoa Primavistasta? Lähetä viesti ja otamme sinuun pian yhteyttä – autamme mielellämme.

  (0)10 567 4370

Henkilöstön yhteystiedot