Dashboard

Primavistan Dashboard on helppo rakentaa omien tarpeiden mukaan. Dashboardit määritellään käyttäjän mukaan, joten ne ovat juuri sinulle tehtyjä.

+

Dashboard

Dashboardit voivat sisältää esim. tuloslaskelman, grafiikkaa ja mittareita. Grafiikkaominaisuudet tarjoavat selkeän työvälineen toteumatietojen sekä suunnitelmien visuaaliseen tarkasteluun. Niiden avulla voidaan havainnoida niin pidempiaikaisten trendien suuntauksia kuin lyhytaikaisia muutoksia. Pikagrafiikka-ominaisuudella voidaan kätevästi täydentää raporttien havainnollisuutta.

Mittaristo tarjoaa havainnollisen työvälineen viimeisimpien keskeisten toteumatietojen sekä näiden muutossuuntien nopeaan tarkasteluun. Pääkäyttäjä määrittelee kaikki käytettävät mittarit raja-arvoineen ja esitystapoineen sekä näistä koostettavat mittarikokoelmat ja laajemmat mittareina esitettävät raportit. Mittareille on useita erilaisia esitystyyppejä, mm. nopeusmittari, liikennevalo ja viivagraafi.

Proseduuri Oy

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Jeevesistä tai opastusta jo käytössä olevaan Jeevesiisi? Kaipaatko lisätietoa Primavistasta? Lähetä viesti ja otamme sinuun pian yhteyttä – autamme mielellämme.

  (0)10 567 4370

Henkilöstön yhteystiedot