Proseduuri Oy

Tarjoamme asiantuntijapalveluita ja työkaluja tietojärjestelmien hyödyntämisessä liiketoiminnan kehittämiseksi. Tiedämme parhaat keinot tietojärjestelmien hyödyntämiseen vuosikymmenten kokemuksella.

+

Asiantunteva tiimi

Tarjoamme yrityksen johdolle asiantuntijapalveluita ja työkaluja tietojärjestelmien hyödyntämisessä liiketoiminnan kehittämiseksi. Proseduurin tiimi on motivoitunutta ja pätevää. Asiantuntijoillamme on kattavaa kokemus eri toimialoilta sekä intohimo auttaa ja palvella asiakkaita joustavasti asiakkaan tarpeet ja toiveet kuunnellen. Tiimimme on pidetty ja saanut kiitosta asiakkailtamme mm. asiantuntevuudestamme, joustavuudestamme ja palvelustamme.

Menestystä ja kasvua

Proseduuri Oy:n tavoite on kasvaa liikevaihdon kehityksen mukaan. Toiminta on vuodenvaihteessa 2019–2020 laajentunut kun Proseduuri Oy teki liiketoimintakaupan ja osti Gordion-talousohjaus Oy:n Primavista-liiketoiminnan, Primavista-ohjelmiston ja tavaramerkin. Liiketoimintakauppa on vahvistanut Proseduuri Oy:n tarjoamaa ja osaamista talouden ohjauksen (budjetointi, ennustaminen, raportointi) ja konsernitilinpäätöksen saralla.

Toimipisteemme

Toimipisteemme ovat Tampereella, Helsingissä ja Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille on helppo saapua paikan päälle tai voimme olla yhteyksissä etänä. Meiltä on aina soljunut sukkelasti työt sekä toimistolla että etänä.

Proseduuri Oy

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Jeevesistä tai opastusta jo käytössä olevaan Jeevesiisi? Kaipaatko lisätietoa Primavistasta? Lähetä viesti ja otamme sinuun pian yhteyttä – autamme mielellämme.

  (0)10 567 4370

Henkilöstön yhteystiedot