+

Primavista - yrityksen talouden ohjauksen tahtipuikko ja monipuolinen Business Intelligence-järjestelmä

Primavista on suomalainen, moduuleista koostuva ohjelmisto liiketoiminnan tehokkaaseen ohjaukseen: monipuoliseen johdon raportointiin, budjetointiin ja ennusteisiin sekä viralliseen konsernitilinpäätökseen – organisaation koosta, toimialasta ja yksiköiden sijainneista riippumatta.

Primavista tarjoaa yhdestä kanavasta liiketoiminnan ohjauksessa tarvittavat tiedot ja on siten tehokas Business Intelligence- eli BI-järjestelmä. Primavistalla tehdään suunnittelusta ja seurannasta yksi yhtenäinen kokonaisuus ja toistensa peilikuvia niin sisällön kuin sen tarkuuden osilta. Näin saadaan aikaan yhdenmukaiset toimintatavat – ja sivutuotteena järkevöitetään talousosaston toimintaa.

Tuloksena on sisällöltään monipuolistunut sekä tarkentunut informaatio ja informaation nopeutunut virta läpi organisaation. Näiden ansiosta aikaansaadaan läpinäkyvyys toimintaan ja näin toiminnan parempi ohjattavuus ja ennustettavuus. Nämä tuovat tuloksia sekä aikaansaavat huomattavia rahallisia säästöjä.

Proseduuri Oy

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Jeevesistä tai opastusta jo käytössä olevaan Jeevesiisi? Kaipaatko lisätietoa Primavistasta? Lähetä viesti ja otamme sinuun pian yhteyttä – autamme mielellämme.

  (0)10 567 4370

Henkilöstön yhteystiedot