Primavistan rakenne ja tekniikka

Primavista on suomalainen, moduuleista koostuva ohjelmisto liiketoiminnan tehokkaaseen ohjaukseen: monipuoliseen johdon raportointiin, budjetointiin ja ennusteisiin sekä viralliseen konsernitilinpäätökseen - organisaation koosta, toimialasta ja yksiköiden sijainneista riippumatta.

+

Primavista – yrityksen talouden ohjauksen tahtipuikko

Primavista on Java-pohjainen ja toimii käytännössä millä tahansa Windows-, OS X- tai Linux-tietokoneella ja Windows-tableteissa. Järjestelmä ja sen SQL-tietovarasto asennetaan keskitetysti palvelimelle, joko asiakkaan omalle tai ulkoistetulle, joten käyttö on pilvipalvelun kaltaista; ei enää asennuksia käyttäjien työasemiin.

Primavista toimii sujuvasti usean toimipisteen ratkaisuna, riittää että työasemilta on pääsy sisäverkon kautta ja etätoimipisteistä suojatun VPN-yhteyden kautta Primavistan ohjelmisto- ja tietokantapalvelimille. Asiakkaan omaan lähiverkkoon asennuksen vaihtoehtona tarjoamme Primavistan myös SaaS-palveluna.

Proseduuri Oy

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Jeevesistä tai opastusta jo käytössä olevaan Jeevesiisi? Kaipaatko lisätietoa Primavistasta? Lähetä viesti ja otamme sinuun pian yhteyttä – autamme mielellämme.

  (0)10 567 4370

Henkilöstön yhteystiedot