Visuaalinen tilannekuva mittariston avulla

Primavistan Mittaristo-moduuli täydentää Raportointi-moduulia; sen avulla voidaan seuloa nopeasti esiin ja tarkastella isostakin tietomäärästä keskeiset tunnusluvut ja näin nähdä yhdellä silmäyksellä, missä ollaan ja mihin suuntaan muutokset osoittavat.

+

Mittaristo-moduulilla eksaktia dataa

Mittaristo-moduuli tarjoaa havainnollisen työvälineen viimeisimpien keskeisten toteumatietojen sekä näiden muutossuuntien nopeaan tarkasteluun. Mittaristo-moduuli yhdistetään Raportointi-moduuliin yhdeksi työkaluksi tuomaan lisää havainnollisuutta, kunkin käyttäjän tarpeiden mukaan, se ei toimi itsenäisenä moduulina.

Pääkäyttäjä määrittelee kaikki käytettävät mittarit raja-arvoineen ja esitystapoineen sekä näistä koostettavat mittarikokoelmat ja laajemmat mittareina esitettävät raportit. Mittareille on useita erilaisia esitystyyppejä, mm. nopeusmittari, liikennevalo ja viivagraafi.

Valitun vastuualueen mittarit-kokoelma näkyy raporttinäkymän alapaneelissa. Mittareilla esitettävät laajempisisältöiset raportit vastaavat normaalia numeerista raporttia ja näitä on kaksi eri tyyppiä valitun raportin mukaisesti. Vastuualuemittarit-raportissa vertaillaan useita vastuualueita, kuten kustannuspaikkoja, osastoja, projekteja, myyjiä ja asiakkaita. Rivimittarit-raportilla vertaillaan vastaavasti useita tilejä, kuten muuttuvat kustannukset, palkat, käyttökate sekä muita rivitietoja, kuten tuotteita esim. myyntieuroina ja volyymimääräisesti.

Proseduuri Oy

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Jeevesistä tai opastusta jo käytössä olevaan Jeevesiisi? Kaipaatko lisätietoa Primavistasta? Lähetä viesti ja otamme sinuun pian yhteyttä – autamme mielellämme.

  (0)10 567 4370

Henkilöstön yhteystiedot