Järjestelmän hallinta

Primavista-ohjelmiston keskitetty palvelinohjelmisto sekä SQL-tietokanta tekevät siitä yksinkertaisen ottaa käyttöön ja hallita sekä tehokkaan käyttää.

+

Järjestelmän hallinta asiakkaan omiin käsiin

Erillinen Järjestelmän hallinta-ohjelmisto pääkäyttäjille tekee Primavistasta ainutlaatuisen. Sen ansiosta järjestelmää perustettaessa ei tarvitse muuttaa ohjelmistoa ja käyttövalmis lopputulos on tietosisältöineen, sääntöineen ja tulosteineen asiakkaan omissa käsissä.

Jokainen Primavista on aina asiakaskohtainen ja sopiva!

Pääkäyttäjille tarkoitettu Järjestelmän hallinta -moduuli sisältää kaikki tar­vittavat järjestelmän perustamisen, käytön aikaisen yllä­pidon sekä tietokannan sisällön ja mm. käyttäjäoikeuksien ja käyttäjäkohtaisten työpöytien hallinnan toiminnot. Näiden käyttö on selkeää ja loogista eikä se edellytä tietoteknistä osaamista. Näin ylläpitoon ei tarvita aina ulkopuolisia konsultteja, vaan järjestelmä on asiakkaan omissa käsissä.

Palvelimille keskitetyn ohjelmistokokonaisuuden sekä SQL-tietokannan ansiosta ei tarvita työasemakohtaisia manuaalisia asennuksia; käyttäjät saavat automaattisesti tarvittavat ohjelmistot sekä tiedot käyttöönsä kutakin istuntoa varten niin lähiverkossa kuin sen ulkopuolella Internetin VPN-yhteyksien avulla. Näin käyttö on pilvipalvelun kaltaista.

Järjestelmän perustaminen nopeasti
Järjestelmän ylläpito
SQL-tietovaraston sisällön hallinta
Proseduuri Oy

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Jeevesistä tai opastusta jo käytössä olevaan Jeevesiisi? Kaipaatko lisätietoa Primavistasta? Lähetä viesti ja otamme sinuun pian yhteyttä – autamme mielellämme.

  (0)10 567 4370

Henkilöstön yhteystiedot