Projektien talouden hallinta

Primavistan monipuolisilla ominaisuuksilla ohjataan tarkkaan myynnin toimintaa sekä seurataan mm. myyjä-, asiakas- ja tuotekohtaisia tuloksia.

+

Varmista projektien taloudellinen tulos Primavistalla

Primavistalla suunnitellaan projektien talous ja seurataan tarkasti suoritteiden määrien ja kustannusten toteutumista, koko elinkaaren ajalta riippumatta kalenterivuodesta.

Primavista on tehokas työkalu projektien talouden suunnitteluun sekä seurantaan. Toteutuneiden panosten – työtunteja, materiaaliostoja, alihankintoja – yksityiskohtainen seuranta voidaan tehdä lyhyelläkin aikaviiveellä esim. raportoimalla päiväkohtaiset avainasiat. Näin tehostetaan organisaation reagointikykyä ja pystytään toimeenpanemaan entistä nopeammin ne korjaavat toimenpiteet, joilla vielä menossa olevien projektien kannattavuuteen voidaan vaikuttaa.

Useimmat raportointi- ja budjetointijärjestelmät käsittelevät vain tilivuoden kattavaa aikanäkymää. Primavista voidaan istuttaa kätevästi mm. kirjanpito- ja toiminnanohjausjärjestelmien päälle yhdistelemään niistä saatavat tiedot ja tarjoamaan ne joustavasti eri näkökulmista. Tilivuosien vaihtumisesta huolimatta Primavistalla voidaan suunnitella ja seurata projektien koko elinkaari.

Helposti omaksuttavien Primavista-ohjelmiston moduulien avulla ohjausjärjestelmän käyttö voidaan ulottaa esim. projekti- ja työmaapäälliköille. Täten he pystyvät lyhyellä aikaviiveellä seuraamaan yksityiskohtaisesti omien projektiensa etenemistä ja näin heille luodaan mahdollisuus vielä vaikuttaa asioihin.

 

Proseduuri Oy

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Jeevesistä tai opastusta jo käytössä olevaan Jeevesiisi? Kaipaatko lisätietoa Primavistasta? Lähetä viesti ja otamme sinuun pian yhteyttä – autamme mielellämme.

  (0)10 567 4370

Henkilöstön yhteystiedot