Liiketoiminnan tehokas ohjaus

Primavista tehostaa ohjausmahdollisuuksia luomalla läpinäkyvyyden organisaationne toimintaan ja kunkin yksikön tehokkuuteen.

+

Liiketoiminnan tehokas ohjaus Primavistalla

Nopeutettu tiedon kulku sekä yksityiskohtaisempi ja monipuolisempi tietosisältö tuottaa tarkempaa informaatiota päätöksentekoon tehostaen liiketoimintaa ja sen ohjattavuutta.

Primavistan avulla luodaan liiketoiminnan ohjaukseen tehokas toimintamalli ja uusi, yhtenäinen työkalu raportointiin monipuolisine analysointi­mahdollisuuksineen, budjetointiin ja ennustamiseen sekä myös konsernilaskentaan.

Primavista tuo joustavuutta ja tarkkuutta johdon raportointiin sekä nopeuttaa olennaisesti tiedon kulkua ja muutoksiin reagoimista. Erityisen tärkeää on, että Primavistalla voidaan luoda tehokas menettely liiketoiminnan suunnitteluun: budjettien, ennusteiden sekä näiden vaihtoehtoisten skenaarioiden laadintaan – sisällöltään tarkentuneen raportoinnin peilikuvana. Liiketoiminnan aktiivisella suunnittelulla ja tilanneseurannalla parannetaan merkittävästi toiminnan ohjattavuutta sekä kustannustehokkuutta.

Primavista keskustelee sujuvasti yhtiönne tietojärjestelmien kanssa yhdistäen niistä saatavat tiedot tarjottavaksi yhdestä kanavasta. Samalla järkevöitetään talousosaston tehtäviä ja kyetään vähentämään tuntuvasti tietojen toistuvan manuaalisen prosessoinnin kustannuksia ja käsittelyaikaa.

Proseduuri Oy

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Jeevesistä tai opastusta jo käytössä olevaan Jeevesiisi? Kaipaatko lisätietoa Primavistasta? Lähetä viesti ja otamme sinuun pian yhteyttä – autamme mielellämme.

  (0)10 567 4370

Henkilöstön yhteystiedot