Myynnin tehokas ohjaus

Primavistan monipuolisilla ominaisuuksilla ohjataan tarkkaan myynnin toimintaa sekä seurataan mm. myyjä-, asiakas- ja tuotekohtaisia tuloksia.

+

Myynnin tehokas ja tarkka ohjaus Primavistalla

Primavistalla toteutuu periaate: Täsmälleen sitä voidaan seurata mitä suunnitellaan – ja päinvastoin!

Ennusteet

Liukuvien ennusteiden avulla päästään eroon vuosibudjetin rajatusta näköalasta ja saadaan dynaaminen kuva toiminnan kehityssuunnasta. Skenaarioiden avulla voidaan konkretisoida erilaisten kehityskulkujen vaikutuksia. Simulointien avulla voidaan kätevästi arvioida esim. hintojen ja volyymien muutosten vaikutuksia liiketoiminnan tulokseen ja sen kehitykseen. Perehdy tarkemmin.

Seuranta

Seurantaan Primavistalla luodaan yhtenäinen työväline, joka mahdollistaa tehokkaan tilanneanalysoinnin. Niin kotimaiset kuin vientiyksikötkin – etäisyydestä riippumatta – voidaan kytkeä välittömästi mukaan järjestelmään, vaikkapa yksittäisten myyntihenkilöiden ja heidän asiakkaidensa ja tuotteidensa tarkkuudella. Lue lisää raportoinnista.

Analysointi

Olennaista hyötyä tuovat yksityiskohtaisen tiedon tarkastelun mahdollistava porautumis­toiminto niin organisaatiorakenteen kuin rivirakenteen mukaisesti, moni­puolinen tiedon analysointi ja tarkastelu eri näkökulmista sekä raporttien helppo muokattavuus. Kätevien raportointi­ominaisuuksien rinnalla Primavistan graafien avulla voidaan hahmottaa niin lyhytaikaisia muutoksia kuin pidemmän aikavälin trendien suuntauksia. Mittariston avulla saadaan suurestakin kustannuspaikka-, asiakas- ja tuotemäärästä nopeasti tilannekuva.

Proseduuri Oy

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Jeevesistä tai opastusta jo käytössä olevaan Jeevesiisi? Kaipaatko lisätietoa Primavistasta? Lähetä viesti ja otamme sinuun pian yhteyttä – autamme mielellämme.

  (0)10 567 4370

Henkilöstön yhteystiedot