Primavista BI

Primavista avaa yrityksesi talous­ohjauksen solmut.

+

Primavista opens knots in steering the business.

Do you have issues with management reporting, situation analysis, budgeting & forecasting? What about consolidated financial statements – does related working procedures need boosting? We have some good news for you. We here in Proseduuri are glad to help you! Looking forward to hearing from you.

Primavista
+

Primavista opens the knots in financial management

Primavista ja 8 + 1 käytännön hyötyä

Tavoitteenamme on sisäisen sekä ulkoisen tehokkuuden parantaminen ja tuloksena liiketoiminnan parempi ohjattavuus ja ennustettavuus. Samalla järkeistetään olennaisesti talousosaston työskentelyä.

Ylivertainen ROI

Primavista-investoinnin takaisinmaksuaika on poikkeuksellisen lyhyt tuotteistetun käyttöönottoprosessin, ohjelmistoon sisältyvän ylläpito- ja hallintatyökalun sekä ennen muuta ohjelmiston toimintojen ansiosta. 

Liiketoiminnan tehokas ohjaus

Primavistan avulla luodaan liiketoiminnan ohjaukseen tehokas toimintamalli ja uusi, yhtenäinen työkalu raportointiin monipuolisine analysointi­mahdollisuuksineen, budjetointiin ja ennustamiseen sekä myös konsernilaskentaan. 

Johdon raportointi kristallinkirkkaaksi

Primavista tehostaa ohjausmahdollisuuksia luomalla läpinäkyvyyden organisaationne toimintaan ja kunkin yksikön tehokkuuteen. Monipuoliset analysointiominaisuudet lisäävät tehoa tilanteen lähempään analysointiin.

Talousosaston työn järkeistäminen

Primavistalla talousjohto pystyy vastaamaan kustannustehokkaasti ja nopeasti yritysjohdon monipuolisen informaation tarpeeseen sekä tiedon analysointi- ja esittämistarpeisiin: helpotetaan ja vähennetään merkittävästi työtaakkaa ja raivataan aikaa asioiden analysointiin.

Myynnin tehokas ohjaus

Primavistan monipuolisilla ominaisuuksilla ohjataan tarkkaan myynnin toimintaa sekä seurataan mm. myyjä-, asiakas- ja tuotekohtaisia tuloksia. Primavistalla toteutuu periaate: Täsmälleen sitä voidaan seurata mitä suunnitellaan – ja päinvastoin!

Projektien talouden hallinta

Primavistalla suunnitellaan projektien talous ja seurataan tarkasti suoritteiden määrien ja kustannusten toteutumista, koko elinkaaren ajalta riippumatta kalenterivuodesta.

Todistetut kustannussäästöt

Helposti päivitettävä järjestelmä on aina ajan tasalla. Ajan tasainen järjestelmä takaa, että saat aina halutessasi uusimmat toiminnallisuudet käyttöösi. Koska järjestelmä on helposti päivitettävä, saat uusimmat toiminnallisuudet todistetusti edullisesti.

Tehokas ohjelmistotuki

Yhteydenottoihin vastataan aina yhden työpäivän aikana. Tarjoamme paikallisen tuen, tarvittaessa myös kansainvälisesti saman tukipalvelun kautta. Asiakas­palvelumme on todistetusti toimiva ja kiitetty.

Huippuasiantuntijat käytössäsi

Proseduuri Oy on ketterä tiimi, jolla on vuosien kokemus erilaisista yrityksistä ja ratkaisuista. Me rakastamme haasteita ja niiden ratkaisemista. Kerro siis ideasi meille, niin toteutetaan se yhdessä.

Proseduuri Oy

Contact us

Want more information about Jeeves or a guide to your existing Jeeves? Need more information about Primavista? Send us a message and we'll get back to you soon - we'll be happy to help.

  (0)10 567 4370

Staff contact information