Asiakastarina – TS Turvasi Oy

Laskutus modernille levelille

Yhteistyö TS Turvasin ja Haulbag-tiimin kanssa alkoi vuonna 2014. Tuolloin TS Turvasi halusi automatisoida laskutusprosessinsa mahdollisimman tehokkaasti. Kumppanuus on bondannut ja syventynyt.

+

Laskutus modernille levelille

Yhteistyö TS Turvasin ja Haulbag-tiimin kanssa alkoi vuonna 2014. Tuolloin TS Turvasi halusi automatisoida laskutusprosessinsa mahdollisimman tehokkaasti. Yrityksen liikevaihto oli kasvanut reippaasti heti sen toiminnan aloittamisesta ja laskutuksen kasvaessa manuaaliseen laskujen käsittelyyn kului yritykseltä runsaasti aikaa. Suurin osa asiakkaista toivoi sähköistä laskua ja siten yritys halusi vastata asiakkaidensa toiveeseen.

Haulbag-ratkaisu TS Turvasi haasteeseen oli pilvipalveluna toimiva sähköinen laskutusjärjestelmä, jossa lähetettävillä laskuilla oli kaksi eri formaattia: joko sähköinen lasku tai sähköpostin kautta toimitettava lasku. Sähköisellä laskutuksella TS Turvasi oli mahdollista vastata asiakkaidensa toiveeseen ja samalla tehostaa laskutusprosessiaan ja siihen käytettyä aikaa.

Yrityksen oli mahdollista ottaa käyttöönsä uusi laskutusjärjestelmä automaattisesti ilman, että oli tarpeen syöttää järjestelmään manuaalisia Finvoice -tietoja. Samalla yrityksen palveluun perustamat laskutettavat asiakasyritykset siirtyivät automaationa myös sen CRM-järjestelmään pilvipalvelussa. Nämä tiedot ovat yrityksen käytettävissä heidän CRM- järjestelmässään, kun TS Turvasi haluaa suunnitella asiakastoimenpiteitään tai uusien osioiden käyttöönottoa. Asiakas on erittäin tyytyväinen sähköisen laskutusjärjestelmän toimivuuteen ja on kiinnostunut laajentamaan yhteistyötä Haulbag-tiimin kanssa mm. verkkokaupan ja tilausjärjestelmien optimoinnin osilta.

Haulbag ERP | TS Turvasi | Asiakastarinat | Proseduuri